| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; zakaj je tok vicov o plavušah? ZATO DA IMAJO CRNE i BRUNETTE KAJ ZA DELAT V PETEK ZVEČER... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? za res! in kaj pa ti delaš petkom zvečer? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #234 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? kakšna škoda, nisi bil hiter. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #235 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? plavusa 0 bodova,mora ima ono nesto al bas ono jebeno nesto u sebi bar kod mene za razliku od crnih,smedih,crvenih na koje padam bez problema ![]() neam nista protiv plavusa al nisu moj tip..
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 172
![]() | da na ovome svijetu nema plavusa decki bi postali pederi....godinu dana sam plavusa prirodno brineta, i osjecam se prezadovoljno kao plavusa jest da decki drugacije me gledaju sada nego prije i iskreno imam puno vise deckiju koji hoce biti samnom nego prije wwwwwwwww plavise htjela bih pitati opaku jel ona plavusa....ista zeli reci sa "ni plavise nisu kao sto su nekad bile", svaka zenska bila crnka bila plavusa gradi svojs til iz godine u godinu i razlikuje se od drugih plavusa po necemu, zbog toga nemozete sve plavuse svrtati u isti kos kao ni crnke ni crvene...
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d Zadnji Uredio Joks : 21-03-08 u 14:07. |
| | |
| | #240 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? jesi li ti normalna osoba? .......moram pitati to........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:08.

in kaj pa ti delaš petkom zvečer? 

funky_d