| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa zalijepi sve poslije znaka = hvala..................................... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #262 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? ajme, koje li rasprave... na razini price o kokosi i jajetu.. em nebitna tema, em nemoguca za doc do ikakvog zakljucka.. i onda se jos neki zapjene jer se poistovjete sa svojom bojom kose, i sve svate osobno... neovisno o boji,cure su oke, ako ne prelaze granicu dobrog ukusa, i ne nude se na pladnju.. a to kak te dozivljava neki tamo građevinski radnik, ili naroljana budala u bircu, vise govori o njima samima nego o popularnosti neke boje kose
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #263 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-07 Lokacija: zprsc
Poruka: 58
![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? potpisujem gornji navod ![]()
__________________ http://cashout.blog.hr/ how to $$$ |
| | |
| | #264 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Prvo, ova tema je još živa ![]() Neznam ako si primjetila, ali ima jako puno gayeva bez obzira na boju i frizuru ž kose Citat:
![]() I nisi. Nešto si drugo čini se uspjela ispasti. ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 23-03-08 u 23:27. | |
| | |
| | #265 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
Meni su osobno plavuše odnedavno postale jako drage ![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #267 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Zločesta dorina ![]() Evo, odoh za kaznu klečati na kuruzi ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #269 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? mislim da boja kose nije bitna,ako je ženska glupa biti će glupa makar bila crka,brineta ili plavuša.... Plavuše se bolje zabavljaju(što ne znači da ne i brinete i crnke),al za plavuše se govori da su glupe i zbog toga im dečki lakše prilaze,za razliku od crnka koje djeluju nedostižno i oštro.... ![]() Btw ja sam plavuša ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
| | #270 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
![]() ![]() ![]() ja također mislin (bar za mene) da boja kose uopće nije bitna a sad ako se neko osjeća bolje kao plav onda uredu (ja znam kad je moj frend kupia nove tenisice i cili uživljen u njih istrča 5 krugova više od svih nas koji smo jučer još bili brži od njega ) sve je to psiha...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:24.

funky_d