| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Uklopit ćeš se ti...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Aurorice, mogu ja postaviti jedno osobno pitanje? (mozda ces ga shvatiti napadacki)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Što tebe tjera da stavljaš svoje (recimo da su tvoje) slike javno na Internet? Kuzim ako stavis fotku lica, ali ti stavljas i mnogo izazovnije slike. Koji je razlog da svoju intimu (ako to uistinu jesu tvoje fotke) pokazujes ČITAVOME svijetu. Ne samo skupini ljudi koji su registrirani na forumu...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Pa, ne sramim se svojih slika, ni svog tijela...Volim se slikavati (prije sam bila u manekenskim vodama i to mi je malko ostalo u krvi) i volim izazovne fotke...Imam ja još izazovnije, ali te ipak ne mogu u javnost...A imam i nekoliko pikantnih di se ljubim sa svojom bivšom... Želiš ih vidjeti...???
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.