| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; ko me na kraju ukrotio...???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #66 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? savjet: više regeneratora! kosa ti je očajno ispucala!
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
Na ovima si bar fotogeničnija.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Ma, ta je priča završena - u to vrijeme sam bila u trogodišnjoj vezi koja me jako gušila i živjela sam s dečkom i na kraju izašla iz veze - slomljena (ta me crna kosa podsjeća na tu vezu...)...A neke od ovih slika je fotkao moj fotograf iz jedne modne agencije - Čekada /poznatiji ko Čeky/....tako da me i sad slika, ispala bih fotogenično, jer drukčije je kad te slika profić, a drukčije kad te fotka kolegica....Pozdrav
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.