Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra a imena slika su ti genijalna: divlja maca, crna golubica, grrrrrrrrrrrrrr Meni je bolja plava. Izgleda ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-07, 18:48   #71 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto
Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE???

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
a imena slika su ti genijalna: divlja maca, crna golubica, grrrrrrrrrrrrrr

Meni je bolja plava. Izgleda mlađe.
i meni je bolja plava kosa...posebno zbog trauma koje sam doživjela (problemi u obitelji, odlazak u samostalan život s dečkom...)...sad se osjećam preporođeno...
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 19:44   #72 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
Čuj, iz crrrrrne u plavu...kome nebi ispucala....sad je na godišnjem, oporavlja se....Evo me prije par mjeseci:
kaj ti frizerka nije rekla da se takva drastična promjena ne smije raditi "prek noći" , a i da se napravi ovisi o kvaliteti kose, a ti na svoju ne paziš
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 19:48   #73 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,119
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
odlazak u samostalan
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 19:49   #74 (permalink)
Regularni forumas

aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
kaj ti frizerka nije rekla da se takva drastična promjena ne smije raditi "prek noći" , a i da se napravi ovisi o kvaliteti kose, a ti na svoju ne paziš

Rekla je, ali tvrdoglavo magare /ja/ ne sluša...
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 20:36   #75 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,880
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

evo po mom skromnom misljenju...najbolje ti stoji smeđa....mozda zato jer ne preferiram plavojke...kao brineta si mi nekako najprivlacnija i ozbiljnija
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 21:32   #76 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Po meni,tebi najbolje stoji plava i crana
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 21:37   #77 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

crana je najbolja, uvijek
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 21:42   #78 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
crana je najbolja, uvijek
A kakva je sada to???
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 21:47   #79 (permalink)
Regularni forumas

..................................................
Dodane Slike
Tip Fajla: gif miscellaneous_35.gif (2.9 KB, 124 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 22:01   #80 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,420
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
..................................................
Ova slika mi je nešta previše moralistički neutralna.
Čemu ta nagla promjena?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aurora, plavus e, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114