| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi pop pedofil u Društvo forumu; Ovo je već odavno poznato. Ovo i kardinali rade...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Al meni nikak nije jasno kak se ti svećenici (pritom mislim na samo one bolesnike koji su osuđeni) okrenu uvijek djeci i sjebu im cijeli razvoj i djetinjstvo. Nikad nisam čuo da je neki svećenik napastovao ženu il frajera već uvijek sjebu djecu... Strašno!!!
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned | Re: pop pedofil ima veze s crkvom, jer su ga oni prebacili iz jednog mjesta (gdje je napravio to) u drugo, bez ikakvih sankcija .... umjesto da završi u zatvoru, dali su mu novu sredinu di može nastaviti to kaj je radio ... to je veliki problem i crkva je jako kriva po tom pitanju ... meni je nevjerojatno da je kazna za pedofiliju u crkvi premještanje u novu sredinu, gdi ga ne poznaju i gdi opet ima doticaj s djecom .... takve treba zatvorit i bacit ključ, a ne im omogucavat da napastuju neku drugu grupu djece ... da dirne moje djete, ubio bi i njega i onoga koji ga je poslo u moje mjesto a znao je da je tip pedofil .... FUJ |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil užasno..umijesto da zatvore tog odvratno bolesnog čovjeka,oni su ga poslali na turneju po otocima... očigledno im je prevelika sramota bila priznati da je to istina pa je lakše zažmiriti i poslati ga na novu lokaciju da nastavi gdje je stao.. ja bi takvima žig stavila na čelo tako da ako ikada i izađu iz zatvora svi znaju kakav su ljudski šljam i ološ
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: pop pedofil Citat:
Sad su ga još pustili na slobodu ![]()
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Citat:
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pedofil, pop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.