Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi pop pedofil u Društvo forumu; Ovo je već odavno poznato. Ovo i kardinali rade......

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 07:51   #11 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: pop pedofil

Ovo je već odavno poznato. Ovo i kardinali rade...
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 08:46   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Al meni nikak nije jasno kak se ti svećenici (pritom mislim na samo one bolesnike koji su osuđeni) okrenu uvijek djeci i sjebu im cijeli razvoj i djetinjstvo. Nikad nisam čuo da je neki svećenik napastovao ženu il frajera već uvijek sjebu djecu...
Strašno!!!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 08:55   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ima veze s crkvom, jer su ga oni prebacili iz jednog mjesta (gdje je napravio to) u drugo, bez ikakvih sankcija .... umjesto da završi u zatvoru, dali su mu novu sredinu di može nastaviti to kaj je radio ...

to je veliki problem i crkva je jako kriva po tom pitanju ... meni je nevjerojatno da je kazna za pedofiliju u crkvi premještanje u novu sredinu, gdi ga ne poznaju i gdi opet ima doticaj s djecom .... takve treba zatvorit i bacit ključ, a ne im omogucavat da napastuju neku drugu grupu djece ...

da dirne moje djete, ubio bi i njega i onoga koji ga je poslo u moje mjesto a znao je da je tip pedofil ....

FUJ
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 09:47   #14 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

ma u svakoj profesiji se gleda zaštiti nekog prvi put
druga je stvar to što se moglo očekivati da će on po onom:
dječače mali, ja ti se kunem
da sa tog puta ne skrećem
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 15:32   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,189
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ima veze s crkvom, jer su ga oni prebacili iz jednog mjesta (gdje je napravio to) u drugo, bez ikakvih sankcija .... umjesto da završi u zatvoru, dali su mu novu sredinu di može nastaviti to kaj je radio ...

to je veliki problem i crkva je jako kriva po tom pitanju ... meni je nevjerojatno da je kazna za pedofiliju u crkvi premještanje u novu sredinu, gdi ga ne poznaju i gdi opet ima doticaj s djecom .... takve treba zatvorit i bacit ključ, a ne im omogucavat da napastuju neku drugu grupu djece ...

da dirne moje djete, ubio bi i njega i onoga koji ga je poslo u moje mjesto a znao je da je tip pedofil ....

FUJ
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 14:46   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

užasno..umijesto da zatvore tog odvratno bolesnog čovjeka,oni su ga poslali na turneju po otocima...

očigledno im je prevelika sramota bila priznati da je to istina pa je lakše zažmiriti i poslati ga na novu lokaciju da nastavi gdje je stao..

ja bi takvima žig stavila na čelo tako da ako ikada i izađu iz zatvora svi znaju kakav su ljudski šljam i ološ
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 14:50   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,917
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Citat:
Drago Ljubičić, svećenik iz Banjola na Rabu, osumnjičen za bludne radnje nad malodobnim dječacima, pušten je na slobodu, nakon što mu je istekla mjera 48-satnog zadržavanja u pritvoru, odlučio je istražni sudac Županijskog suda u Rijeci, Vlado Bosner.

Sudac je odbio prijedlog državnog odvjetnika da se Ljubičiću produlji pritvor. Svećeniku je zabranjen kontakt s pet malodobnih dječaka i njihovim obiteljima.
Radio Dalmacija Portal

Sad su ga još pustili na slobodu
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 14:51   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
užasno..umijesto da zatvore tog odvratno bolesnog čovjeka,oni su ga poslali na turneju po otocima...

očigledno im je prevelika sramota bila priznati da je to istina pa je lakše zažmiiti i poslati ga na novu lokaciju da nastavi gdje je stao..

ja bi takvima žig stavila na čelo tako da ako ikada i izađu iz zatvora svi znaju kakav su ljudski šljam i ološ
Ako to policija ustanovi a ne par piskarala (Jutarnji npr. nije bio prenosio takve špekulacije) onda će valjda biti posljedica i za odgovorne! Ali nekako nisam sklon povjerovati da mu je krčka policija išla progledati kroz prste pa da se mogao 'izvući' slanjem na Rab...
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 14:52   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 765
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Raspni, raspni ga!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 14:58   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-04-07
Godina: 20
Poruka: 34
YEYA se izdvaja iz mase

znam ga osobno - zvali smo ga Gargamel
YEYA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pedofil, pop

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111