| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi pop pedofil u Društvo forumu; Nismo u srednjem vijeku ... al nismo ni previše daleko. Uz sva svjedočenja sud ga pušta da se brani ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: pop pedofil Nismo u srednjem vijeku ... al nismo ni previše daleko. Uz sva svjedočenja sud ga pušta da se brani sa slobode , a crkva kaže - e baš super , drago nam je. Naravno da je nevin dok ga se ne osudi , ali sve što se u zadnjih godinu-dvije događalo , od Brajše pa do ovoga , i način na koji je država štitila žrtve , vrlo jasno govori - bolje vam je da šutite nego da se crkvi zamjerate.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Normalno, kao slučajno si zaboravio jedini slučaj dosad (kod nas) kada je svećenik optužen za isto i pravomoćno osuđen, bez riječi prigovora... Kao i brojne druge zlostavljače koji se brane sa slobode. A sad kad si već potegnuo to- po čemu ima trunke razlike u tretmanu navodnih žrtava zlostavljanja u slučaju pripadnika Crkve i drugih pojedinaca? Zar je onaj lički šerif bio crkvenjak pa žrtvu njegovog zlostavljanja nisu zaštitili? Ili brojni drugi primjeri... Nažalost, u našem sustavu žrtve nisu ni približno dobro zaštićene- ali koliko god ti 'trubio' o tome, to nema apsolutno nikakve veze s Crkvom, nego s manjkavim sustavom koji sve žrtve jednako loše tretira. Da ne bi bilo zabune- ako je netko unutar Crkve imao veze sa zataškavanjem, treba snositi kaznenu odgovornost. Štoviše, očekujem od njih da ako imaju ikakve dokaze da je išta zataškavano, da to predaju policiji i prije no ovi zatraže.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() | Re: pop pedofil Jep , crkva ništa nije kriva.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Joj, kao da u drugim "granama" nema pedofilije ili bilo kakve filije uopće. Samo je Crkva jedan od većih trnova i na nju je najlakše dignuti hajku. Na kraju, u svakom žitu ima kukolja... ali, vezano uz moralnost, brkate pojmove moralnosti; pa Crkvu vode ljudi, a sad što su se isti ti ljudi uzoholili i zlo predstavljaju kao dobro, to ide na njihovu dušu, ne tvoju. I krivo je zbog neke budale osuđivati sve. Za primjer, evo što se meni desilo neki dan na faxu. Nikada nisam ni dobila, niti udarila nekoga i što se desi; cura koja je sa menom na godini (IV.god.teologije!) udari me zbog jeb**** kopiranih papira iz psihologije. Prvo, iznenadilo me da odrasla osoba ne zna kontrolirati svoj bjes...drugo, žalosno ali takav netko će dobiti mandat za profesoricu vjeronauka i ako ponovi takav ispad na djetetu, za razliku od mene koja sam joj mogla vratit, sve katehete će pogrdno gledati. Zašto? Zbog jedne, jedine bolesne budale! Dakle, u svakom žitu ima kukolja i kakav god bio, teško da će se istrijebiti, ali nemojte odmah generalizirati i reći da su SVI isti.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() | Re: pop pedofil Ne osuđujem zbog neke budale sve. Osuđejem sve jer "svi" šute i zataškavaju zbog ohoho budala.
| | |
| | #37 (permalink) |
| Radost Europe | Re: pop pedofil ma nije crkva u qurtzu u istom je država koja sav taj srednji vijek favorizira, gdje ta neka budala može proći lišo (pod srednjim vijekom nisam mislio na crkvu već srednjovjekovno poimanje naroda i pojedinca)
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #40 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil zašto? aha, svi su pedofili... zanimljivo... odlično štoviše kao da ja kažem djeco nemojte ići na partije jer ako znam da jedan guta tablete, to rade svi? krasno...i pomalo hm...nezrelo i nespremno
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 15-06-07 u 22:33. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pedofil, pop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.