Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi pop pedofil u Društvo forumu; Eto vidiš Teice, bilo bi ti bolje da si se odmah 'pokrila ušima' zbog zaostalosti svojih uvjerenja i labilnosti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 23:28   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: pop pedofil

Eto vidiš Teice, bilo bi ti bolje da si se odmah 'pokrila ušima' zbog zaostalosti svojih uvjerenja i labilnosti svog karaktera, nego da prkosiš mudrosti i dovitljivosti naših prosvjetitelja...

Striček Ice, sad kad si me napol preobratio od moje zaostalosti, pls. podijeli još malo mudrosti s nama- da li je istina što je onaj stari bradati striček govorio da je religija opijum za mase? I da li je istina da čak ni u Star Treku ne vjeruju u boga jer će taj primitivni koncept čovječanstvo nadići? Pliz, pliz, reci striček Ice!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 23:28   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,255
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Normalno, zato što vjeruješ u Boga a ne u čovjeka, a isti taj Bog je ostavio svoju Crkvu (u nasljedstvo...), tako da...pip, nedjeljivo.
pa i mi Hrvati smo vlastitu drzavu dali u ruke politicara, a oni joj ne sluze. barem ne onako kako bi trebali.

Crkva nije mjerilo vjere u Boga. Bog je isto tako nas sve stvorio (ako cemo se vec na Bibliju pozivati), a vec smo jednom zajebali > opci potop, Noa i te gluposti. Takoder su i Adam i Eva zajebali stvar kad su pojeli onu jabuku. Tako je i Crkva sada upropastila stvar.
Svi grijesimo jer smo ljudi. To je izbor koji nam je Bog dao.

Crkva i Bog su itekako odjeljivi!

(pazih na ono veliko i malo c )
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 23:30   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Istina, da, , sve te religije su nekako organizirane, svašta, čemu
Ja ću na filozofiji i religiji otvoriti topic ako ćeš mi ti dati suvisli odgovor na to pitanje. Može?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 23:33   #54 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Eto vidiš Teice, bilo bi ti bolje da si se odmah 'pokrila ušima' zbog zaostalosti svojih uvjerenja i labilnosti svog karaktera, nego da prkosiš mudrosti i dovitljivosti naših prosvjetitelja...
Ma ja sam samo kao gledatelj na ovoj temi. Čisto radi moderatorske dužnosti.

Postala ja Kindergarten-party tema!!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 00:13   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
ma nije crkva u qurtzu
u istom je država koja sav taj srednji vijek favorizira, gdje ta neka budala može proći lišo
Haha znam da je ozbiljna tema, al sam sam čeko da neko kaže da je država u qurcu. To se nekak nađe u svakoj ozbiljnijoj temi.
Ko što bi Drele reko:Dole Vlada!!!!
A i treba ih srušit sve zbog zataškavanja takvih stvari!!!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 00:42   #56 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Haha znam da je ozbiljna tema, al sam sam čeko da neko kaže da je država u qurcu. To se nekak nađe u svakoj ozbiljnijoj temi.
Ko što bi Drele reko:Dole Vlada!!!!
A i treba ih srušit sve zbog zataškavanja takvih stvari!!!
a ne
nisam ja rekao da je u qurcu nego u qurtzu

lijepo bih molio da me se ne citira krivo
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 15:06   #57 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
pa i mi Hrvati smo vlastitu drzavu dali u ruke politicara, a oni joj ne sluze. barem ne onako kako bi trebali.

Crkva nije mjerilo vjere u Boga. Bog je isto tako nas sve stvorio (ako cemo se vec na Bibliju pozivati), a vec smo jednom zajebali > opci potop, Noa i te gluposti. Takoder su i Adam i Eva zajebali stvar kad su pojeli onu jabuku. Tako je i Crkva sada upropastila stvar.
Svi grijesimo jer smo ljudi. To je izbor koji nam je Bog dao.

Crkva i Bog su itekako odjeljivi!

(pazih na ono veliko i malo c )
Preumorna sam pa ću te samo pitati kako bi ti odjelila Crkvu od Boga i ako vidiš koliko imaš kontradiktornosti u prvom dijeli svoga posta
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 16:52   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Preumorna sam pa ću te samo pitati kako bi ti odjelila Crkvu od Boga i ako vidiš koliko imaš kontradiktornosti u prvom dijeli svoga posta
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 18:17   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,255
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Ti svecenici, popovi i koji vec kurac koji se predstavljaju kao katolici nisu katolici. I kaj smo mi onda, vjerni ljudi, krivi, jer se te budale napale na svako drugo dijete koje vide. Zar bi to trebalo predstavljati moju vjeru?

Ja ne vjerujem osobama (citaj Bozanic) i njihovoj velikoj vjeri u Boga ako u tornju katedrale misle radti restoran.

Ako je to Crkva koja predstavlja moga Boga onda odbijam vjerovati u to.

Crkva je jedno. Religija je drugo.
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 20:44   #60 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ovako:
- jel' ti seba čitaš prije no što pošalješ brzi odgovor?
- nemožeš mi riječ ku*** staviti u usporedbi ukoliko govorimo ozbiljno
- mašala ako ti priča o restoranu izaziva nevjernost u Crkvu
- kada odjeliš religiju od crkve (govorimo o KC), javi mi, jer ja neznam kako se to može
I za kraj da citiram Teicu za ovu raspravu:
Citat:
Postala ja Kindergarten-party tema!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pedofil, pop

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108