| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi pop pedofil u Društvo forumu; Eto vidiš Teice, bilo bi ti bolje da si se odmah 'pokrila ušima' zbog zaostalosti svojih uvjerenja i labilnosti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Eto vidiš Teice, bilo bi ti bolje da si se odmah 'pokrila ušima' zbog zaostalosti svojih uvjerenja i labilnosti svog karaktera, nego da prkosiš mudrosti i dovitljivosti naših prosvjetitelja... ![]() Striček Ice, sad kad si me napol preobratio od moje zaostalosti, pls. podijeli još malo mudrosti s nama- da li je istina što je onaj stari bradati striček govorio da je religija opijum za mase? I da li je istina da čak ni u Star Treku ne vjeruju u boga jer će taj primitivni koncept čovječanstvo nadići? Pliz, pliz, reci striček Ice!
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Citat:
Crkva nije mjerilo vjere u Boga. Bog je isto tako nas sve stvorio (ako cemo se vec na Bibliju pozivati), a vec smo jednom zajebali > opci potop, Noa i te gluposti. Takoder su i Adam i Eva zajebali stvar kad su pojeli onu jabuku. Tako je i Crkva sada upropastila stvar. Svi grijesimo jer smo ljudi. To je izbor koji nam je Bog dao. Crkva i Bog su itekako odjeljivi! (pazih na ono veliko i malo c )
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: pop pedofil Ja ću na filozofiji i religiji otvoriti topic ako ćeš mi ti dati suvisli odgovor na to pitanje. Može?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Citat:
Postala ja Kindergarten-party tema!! | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Citat:
Ko što bi Drele reko:Dole Vlada!!!! A i treba ih srušit sve zbog zataškavanja takvih stvari!!!
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: pop pedofil Citat:
nisam ja rekao da je u qurcu nego u qurtzu lijepo bih molio da me se ne citira krivo ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Citat:
Ja ne vjerujem osobama (citaj Bozanic) i njihovoj velikoj vjeri u Boga ako u tornju katedrale misle radti restoran. Ako je to Crkva koja predstavlja moga Boga onda odbijam vjerovati u to. Crkva je jedno. Religija je drugo.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pop pedofil Ovako: - jel' ti seba čitaš prije no što pošalješ brzi odgovor? - nemožeš mi riječ ku*** staviti u usporedbi ukoliko govorimo ozbiljno - mašala ako ti priča o restoranu izaziva nevjernost u Crkvu - kada odjeliš religiju od crkve (govorimo o KC), javi mi, jer ja neznam kako se to može I za kraj da citiram Teicu za ovu raspravu: Citat:
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pedofil, pop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

Pliz, pliz, reci striček Ice!