| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Preminuo Heath Ledger u Društvo forumu; 24sata - Heath Ledger preminuo - sumnja se na predoziranje ma da naši mediji ne prenose da je nađen u stanu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Preminuo Heath Ledger 24sata - Heath Ledger preminuo - sumnja se na predoziranje ma da naši mediji ne prenose da je nađen u stanu Mary Kate Olsen
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Preminuo Heath Ledger Ako je umro od predoziranja a izgleda da je - onda me boli ona stvar. Nije mi drago što je umro ali tipično za te poznate face - ne znaju šta bi sa životom ni kuda bi sa lovom pa se predoziraju. Bravo.
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Preminuo Heath Ledger R.I.P. ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Preminuo Heath Ledger R.I.P. Jebiga, ako je istina ono što se piše da je se predozirao, onda.... Sam je izabrao kako će završiti ovaj život
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,043
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preminuo Heath Ledger zao mi ga sto je covjek umro,ali iskreno i mene boli ona stvar za te koji umru od droge a da je sami namjerno konzumiraju
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 121
![]() | Re: Preminuo Heath Ledger Pa dobro bolje da je umro nego da su muči , težak je hoolywoodski život!
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Preminuo Heath Ledger R.I.P. ![]() Meni osobno jako dobar i zgodnički glumac i šteta što je preminuo mogao je postići mnogo toga... Ako se pucao ne treba ga se osuđivati, očito mu nije bilo tako lijepo pa je tražio riješenje u nečemu drugome... I to u krivoj stvari... ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:42.

droga ne bira ljude,oni biraju nju