Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Preminuo Heath Ledger u Društvo forumu; Nisam mogla vjerovati kad sam čula...šteta, šta mu je to trebalo R.I.P....

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-01-08, 22:14   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-07
Godina: 25
Poruka: 218
strijelčic@ se izdvaja iz mase
Re: Preminuo Heath Ledger

Nisam mogla vjerovati kad sam čula...šteta, šta mu je to trebalo R.I.P.
strijelčic@ je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 22:20   #12 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

iskreno, žao mi je, bio je odličan glumac, imao sve dobre filmove osim patriota (ali to ide na račun gela mipsona), drag u 10 Things I Hate About You i odličan u Four Feathers, Brokeback Mountain a super u A Knight Tale i Monsters Ball

počivao

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 23:28   #13 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,913
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ne mogu virovat....
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:41   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 23
OneRiotTooMany se izdvaja iz mase

R.I.P.

Velika steta. Meni osobno vrlo drag i kvalitetan glumac, mogao je daleko dogurati.

A svi vi koji ga osudjujete zbog droge (btw anti-depresivi) ocito nikad niste bili u tako teskoj poziciji da nemate nikakav izlaz.
OneRiotTooMany je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 15:48   #15 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Tajna smrti Heatha Ledgera - Jutarnji.hr

Citat:
Početak ove godine temeljito je desetkovao najmlađu generaciju holivudskih glumaca. U razmaku od svega nekoliko dana, preminula su dvojica darovitih glumaca za koje se držalo da su glavne perjanice naraštaja ispod trideset godina. Obojica - Heath Ledger i Brad Renfro - najvjerojatnije su preminuli od heroinskog predoziranja. Obojica su živjeli burne i prilično nesolidne živote, umrli su mladi i za sobom ostavili filmove koji će se pamtiti.
Obitelj Heatha Ledgera: Nije se ubio!

Citat:
"On jednostavno nije bio takva osoba. Heath je stajao nogama čvrsto na zemlji, bio je velikodušan, dobronamjeran i volio je život. Bio je nesebična osoba", stoji u priopćenju za medije koje potpisuju njegovi najbliži.

Umro Heath Ledger

TMZ javlja kako je mladi glumac bolovao od upale pluća te da je njegova smrt ipak bila nesretan slučaj vjerojatno uzrokovan fatalnom kombinacijom lijekova. No, većina medija ipak navodi da je Ledger bolovao od depresije te da je riječ o predoziranju tabletama. Autopsija Ledgerovog tijela bit će gotova u srijedu poslijepodne, pa će sve pojedinosti oko toga što je zapravo uzrokovalo smrt biti poznate i vjerodostojne.

Njegova bivša zaručnica i majka dvogodišnje kćerke Michelle Williams je za Heathovu smrt saznala u Švedskoj. Vjeruje se da je njihova kćer Matilda s njom. Njih dvije su već u zrakoplovu za New York.

Mnogi njegove kolege zatečeni su smrću jednog od najnadarenijih glumaca generacije. Svoje željenje već su izrazili i njegovi sunarodnjaci Mel Gibson i Nicole Kidman. Ipak, njegovi su bliski prijatelji za Us izjavili kako su zapravo očekivali da će Heathov život završiti tragično, jer je, navodno, prolazio kroz teško razdoblje. "Njegovi su posljednji dani bili crni. Njegova jedina radost bila je kći Matilda", izjavio je njegov neimenovani prijatelj za Us.

New York Times objavio je kako je Heath Ledger pronađen gol u stanu glumice Mary Kate Olsen, no policija je opovrgnula tu informaciju.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 19:36   #16 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ode još jedna gay ikona...R.I.P....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108