| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Primorac bolesnik? u Društvo forumu; Eto mozda tema i nije previse prikladna,ali cuo sam da primorac boluje od shizofrenije...u pocetku nisam vjerovao,ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,044
![]() ![]() ![]() ![]() | Primorac bolesnik? Eto mozda tema i nije previse prikladna,ali cuo sam da primorac boluje od shizofrenije...u pocetku nisam vjerovao,ali kada sam pogledao njegov pogled na nekim snimkama na vijestima,stvarno sam se zapitao... ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Re: Primorac bolesnik? ma on je kreten, ne volim ga. uvijek ima neke glupe ideje, sad je upao još i u hdz, ma sve je to mafija.
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Primorac bolesnik? da istina,razocarao me sto je dosao u hdz,kaze da ga je sanader osvojio iskrenoscu,mozes mislit
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Primorac bolesnik? hehe,istina,meni je nekak glupo ovo sa knjigama,napravili su cijelu zbrku s tim knjigama,moj mladji brat ih je za 7 razred dobio besplatno,i sad im profesori zbog nekakve male mature predlazu da kupuju knjige,a i na kraju ce morati sve sto su pisali i rijesavali po knjigama brisati,sve je to ok za one koji nemaju novca,ali ja bi radije kupio knjige nego se ovako mucio,ako vec zele poklanjat knjige,neka svakoj generaciji daju nove,sad ce svi ovako dobivat polovne nagodinu,bas bezveze,bolje da su snizili cijenu knjiga ili nest slicno
| | |
![]() |
| Tagovi: bolest, primorac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!