Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Riješen misterij Materazzijevih riječi u Društvo forumu; Definitivno je razriješena čak godinu dana stara misterija koja je obilježila finale Svjetskog prvenstva u nogometu: sam Marco ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-08-07, 20:49   #1 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Riješen misterij Materazzijevih riječi

Definitivno je razriješena čak godinu dana stara misterija koja je obilježila finale Svjetskog prvenstva u nogometu: sam Marco Materazzi priznao je što je rekao Zinedineu Zidaneu.

Citat:
TALIJANSKI reprezentativac Marco Materazzi napokon je priznao što je rekao Zinedineu Zidaneu tijekom finalne utakmice Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine.

Tog 9. lipnja, Zinedine Zidane isključen je u 110. minuti dvoboja nakon što je glavom u prsa udario Materazzija. Sve od tada se nagađalo što je to isprovociralo reakciju francuskog velemajstora, nagađalo se o rasiszmu i terorizmu, no sada je bjelodano što je točno bilo rečeno:

- Povlačili smo se međusobno za dres i tada mi je Zidane rekao: "Ako doista toliko želiš moju majicu, dat ću ti je nakon utakmice". Uzvratio sam mu: "Radije bi tvoju sestru - kurvu!", prinao je Materazzi nakon punih 12 mjeseci.

- Pokušavam učiti iz svojih pogrešaka. Znao sam u prošlosti prijeći granicu dobrog ukusa i sada se ispričavam zbog toga. U međuvremenu sam sazrio, tvrdi igrač Intera, koji je svojedobno bio izjavio da, dok je izgovarao te riječi Zidaneu, nije ni znao da ovaj doista ima sestru.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 18-08-07 u 20:51.
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 22:18   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Riješen misterij Materazzijevih riječi

Mora da je Zizijeva sestra ružna ko porez, dok se Materazzi kaje, sad kad zna da ova doista postoji.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 08:40   #3 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,886
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Istina Bog, mogao je Matrix izostavit ovo "kurvu"
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 09:51   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Pa i nije baš tak strašno kak se pretpostavljalo ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 14:12   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

haha ja sam Interista i valjda jedini čovjek koji misli da je Marco Matrix Materazzi legenda. Jednostavno je pojava
Nogomet mora imat i takve manijake
Evo vam jedna slika Marca u punom sjaju
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg materazzi_laziointer1657_std.jpg (35.1 KB, 44 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 14:23   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 764
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Svačije misljenje poštovam a što se tiče Materazzija smatram da je on kreten.
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 21:57   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 32
Poruka: 374
Optimyst se izdvaja iz mase

Zidane je legenda,kapa do poda,vjrovatno bih na njegovom mjestu postupio jednako...
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 23:05   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 231
cmon se izdvaja iz mase

ma trebao ga je jos jace razbit....kreten materazzi ima vjerojatno grasak u glavi....koji nema funkciju
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 10:45   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

K.O.

Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:10   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,509
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Hahahahaa!!!!!! I ja mislim kao i silence da izjava nije strašna.........
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: materazzijevih, misterij, rijeci, rijes en

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103