| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Riješen misterij Materazzijevih riječi u Društvo forumu; Definitivno je razriješena čak godinu dana stara misterija koja je obilježila finale Svjetskog prvenstva u nogometu: sam Marco ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Purger | Riješen misterij Materazzijevih riječi Definitivno je razriješena čak godinu dana stara misterija koja je obilježila finale Svjetskog prvenstva u nogometu: sam Marco Materazzi priznao je što je rekao Zinedineu Zidaneu. Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 18-08-07 u 20:51. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riješen misterij Materazzijevih riječi haha ja sam Interista i valjda jedini čovjek koji misli da je Marco Matrix Materazzi legenda. Jednostavno je pojava ![]() Nogomet mora imat i takve manijake ![]() Evo vam jedna slika Marca u punom sjaju ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 32
Poruka: 374
![]() | Re: Riješen misterij Materazzijevih riječi Zidane je legenda,kapa do poda,vjrovatno bih na njegovom mjestu postupio jednako...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Riješen misterij Materazzijevih riječi ma trebao ga je jos jace razbit....kreten materazzi ima vjerojatno grasak u glavi....koji nema funkciju
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riješen misterij Materazzijevih riječi Hahahahaa!!!!!! I ja mislim kao i silence da izjava nije strašna.........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: materazzijevih, misterij, rijeci, rijes en |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.