| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi 'Scarlett je ružna, debela i netalentirana' u Društvo forumu; alkoholom ona je definitivno najbolja glumica na svijetu. Kako i ne bi kada su sve ostale ružne, netalentirane, ukočene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | alkoholom ona je definitivno najbolja glumica na svijetu. Kako i ne bi kada su sve ostale ružne, netalentirane, ukočene i glupe. Lidsay Lohan je dosta da se piše samo o njenom lošem ponašanju, sklonosti opijatima i razuzdanom životu. Ona je prije svega glumica, a zatim pjevačica. U oba slučaja jako talentirana. ''Ja sam najbolja glumica na svijetu. Nitko mi nije ni blizu'', često se čuje iz njenih usta, tvrde njoj bliski izvori. Nitko joj talentom ni glumačkom vještinom nije ni do koljena, što je Lindsay naravno morala i verbalno potkrijepiti, pa se okomila na mlade glumice koje su joj najjača konkurencija. Tako je Scarlett Johansson, ako je za vjerovati Lindsay, ''ružna, debela i netalentirana'', Jessica Simpson pak ''ne zna pjevati i glupa je k'o kurac'', Sienna Miller je ''netalentirana glupača'', Keira Knightly je ''ravna, plitka i još k tome ukočena glumica'', a Jessica Biel je ''umjetna, sramotno loša glumica''. Kako stvari stoje u njenom svijetu, Lindsay očito ne mora biti trijezna da bi bila najbolja. ta mutava lohanica nije ni do koljena Scarlett J. ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: 'Scarlett je ružna, debela i netalentirana' Ne slažem se s tobom. Upali malo MTV pa pogledaj ako itko tamo bude ispod 3kg kreme i 2,5kg pudera reci da ja nisam u pravu. Sve je to danas isto. A što je najgore ima danas masu muski koji te gluposti stavljaju na sebe da mi se ti gadi. Najradije bi povratija kad ih vidim na tv-u. Počevši od našega Nevena pa nadalje. ![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. |
| | |
![]() |
| Tagovi: debela, netalentirana, ruzna, scarlett |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:06.