Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi škola u Društvo forumu; neki dan sjedim ja na mjestu kad najednom moj prijatelj strga koš.i kad je učiteljica došla u razred ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-07, 19:41   #1 (permalink)
FIO
Starter

Datum registracije: 29-04-07
Godina: 12
Poruka: 67
FIO se izdvaja iz mase
škola

neki dan sjedim ja na mjestu kad najednom moj prijatelj strga koš.i kad je učiteljica došla u razred prijatelj (koji je strgao koš) okrivi mene da sam ga ja strgao!!!narmalno svi su mu povjerovali.i to ti sada nazovi prijateljstvo!!!mo´š mislit!!!kakav prijatelj!!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 19:48   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: škola

pa šta ga nisi razbio
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 20:09   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 423
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Pa ja bi mu razbia čeljust o lavandin u WC-u, popiša mu se po faci i bacia ga kroz prozor, ubia mu familiju i zapalia mačku, kako možeš dopustit da ti tako nešto strašno učini, stvarno poduzmi nešto.
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 22:13   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-05-06
Poruka: 307
0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Chuorakk Pogledaj Poruke
Pa ja bi mu razbia čeljust o lavandin u WC-u, popiša mu se po faci i bacia ga kroz prozor, ubia mu familiju i zapalia mačku, kako možeš dopustit da ti tako nešto strašno učini, stvarno poduzmi nešto.
da da to bi mu i ja napravija, samo bi nadoda da bi mu silova sve ono ženskog roda šta mu u familiji egzistira.
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 00:12   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: FIO Pogledaj Poruke
neki dan sjedim ja na mjestu kad najednom moj prijatelj strga koš.i kad je učiteljica došla u razred prijatelj (koji je strgao koš) okrivi mene da sam ga ja strgao!!!narmalno svi su mu povjerovali.i to ti sada nazovi prijateljstvo!!!mo´š mislit!!!kakav prijatelj!!
A oni bi sve sa šakama!Ti si još 4 razred,kaj ne,ti ljepo reci učiteljici da nisi ti razbio koš nego on!
Ak se mali bude branio onda,reci učiteljuci da pita razred kaj je bilo i kak je bilo!

Ako ni to ne upali onda ti ne preostaje da možda razmotriš ove druge savjete koji uključuju razbijanje i paljenje mačke !
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 00:24   #6 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
pa šta ga nisi razbio
, batina je iz raja izašla

Citat:
od tebe sam i očekivao ovakav post ....

Citat:
Pravi autor: 0111581437 Pogledaj Poruke
da da to bi mu i ja napravija, samo bi nadoda da bi mu silova sve ono ženskog roda šta mu u familiji egzistira.
....kao i od tebe

a ti FIO, nemoj niš napravit, nazovi mu roditelje i reci da se taj mali druži s školskim haharima i da puši walter wolf iza škole. I nikako nemoj zaboravit spomenut onu limenku ožujskog i upaljač koje ćeš mu podmetnut u školsku torbu ...
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 00:51   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Razbij mu bulju gadnu !
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 11:38   #8 (permalink)
FIO
Starter

Datum registracije: 29-04-07
Godina: 12
Poruka: 67
FIO se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: aurora17 Pogledaj Poruke
A oni bi sve sa šakama!Ti si još 4 razred,kaj ne,ti ljepo reci učiteljici da nisi ti razbio koš nego on!
Ak se mali bude branio onda,reci učiteljuci da pita razred kaj je bilo i kak je bilo!

Ako ni to ne upali onda ti ne preostaje da možda razmotriš ove druge savjete koji uključuju razbijanje i paljenje mačke !
nisam 4 razred 5 sam!!!!

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
pa šta ga nisi razbio
tko je rekao da nisam!!

Citat:
i onda bi te izbacili iz škole!!

Citat:
i nema mačku!

Zadnji Uredio teica : 11-05-07 u 11:43.
FIO je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 11:43   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A jadan! Neće tebe nitko izbaciti iz škole, samo prijavi svojim starcima i nek ga tvoj tata malo primi među prste. Jer znaš...tvoj tata je jači od njegovog tate.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 17:47   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 423
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Najbolje da mu kažeš u facu da je šupčina, odjebeš ga i lipo ignoriraš, a ako ti se ispriča, znaj ako te zajeba jedanput, velike su šanse da će te i drugi.
Uostalom trganje koša i nije neka velika stvar, ali stvar je principa...

Zadnji Uredio Chuorakk : 11-05-07 u 17:51.
Chuorakk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: s kola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103