| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi škola u Društvo forumu; neki dan sjedim ja na mjestu kad najednom moj prijatelj strga koš.i kad je učiteljica došla u razred ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-07 Lokacija: Podevčevo Godina: 12
Poruka: 67
![]() | škola neki dan sjedim ja na mjestu kad najednom moj prijatelj strga koš.i kad je učiteljica došla u razred prijatelj (koji je strgao koš) okrivi mene da sam ga ja strgao!!!narmalno svi su mu povjerovali.i to ti sada nazovi prijateljstvo!!!mo´š mislit!!!kakav prijatelj!! ![]()
__________________ čm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: škola Pa ja bi mu razbia čeljust o lavandin u WC-u, popiša mu se po faci i bacia ga kroz prozor, ubia mu familiju i zapalia mačku, kako možeš dopustit da ti tako nešto strašno učini, stvarno poduzmi nešto.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: škola da da to bi mu i ja napravija, samo bi nadoda da bi mu silova sve ono ženskog roda šta mu u familiji egzistira.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: škola Citat:
Ak se mali bude branio onda,reci učiteljuci da pita razred kaj je bilo i kak je bilo! Ako ni to ne upali onda ti ne preostaje da možda razmotriš ove druge savjete koji uključuju razbijanje i paljenje mačke !
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Sarcastic mr. know it all... | Re: škola , batina je iz raja izašlaCitat:
....Citat:
a ti FIO, nemoj niš napravit, nazovi mu roditelje i reci da se taj mali druži s školskim haharima i da puši walter wolf iza škole. I nikako nemoj zaboravit spomenut onu limenku ožujskog i upaljač koje ćeš mu podmetnut u školsku torbu ...
__________________ ...over and out for a while... | ||
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 29-04-07 Lokacija: Podevčevo Godina: 12
Poruka: 67
![]() | Citat:
![]() tko je rekao da nisam!! Citat:
i nema mačku!
__________________ čm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zadnji Uredio teica : 11-05-07 u 11:43. | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: škola Najbolje da mu kažeš u facu da je šupčina, odjebeš ga i lipo ignoriraš, a ako ti se ispriča, znaj ako te zajeba jedanput, velike su šanse da će te i drugi. Uostalom trganje koša i nije neka velika stvar, ali stvar je principa...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je Zadnji Uredio Chuorakk : 11-05-07 u 17:51. |
| | |
![]() |
| Tagovi: s kola |
« FIO
|
ispraćaj đorđe novkovića »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

!
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
, batina je iz raja izašla