| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Sponzoruša Gregoraci uživa u životu u Društvo forumu; Vlasnik Renaultove F1 ekipe, Flavio Briatore (58) i njegova 30 godina mlađa novopečena supruga tj. super sponzoruša Elisabetta Gregoraci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 30
Poruka: 130
![]() | Sponzoruša Gregoraci uživa u životu Vlasnik Renaultove F1 ekipe, Flavio Briatore (58) i njegova 30 godina mlađa novopečena supruga tj. super sponzoruša Elisabetta Gregoraci sa prijateljima se odmaraju na jednoj od Flaviovih jahti u Francuskoj. I onda zenski rod kaze da im je tesko. Sa onom stvari mogu vozati bilo kojeg pripadnika muskoga spola. poznationline.com - Sponzoruša Gregoraci uživa u životu |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sponzoruša Gregoraci uživa u životu Sponzoruša Gregoraci Nebi da joj je to zanimanje kako su napisali... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Administrator | Re: Sponzoruša Gregoraci uživa u životu Citat:
možeš slike i stavljati na croportal, a ne svaki put staviti taj link, mislim da je bilo dosta reklamiranja | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Naravno da joj je teško. Liježi ti sa takvim čičom svaku večer u isti krevet... Uvijek ista priča. Dala se dobrovoljno u bijelo roblje za šaku eura... Njemu dobro.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Petrinja Godina: 23
Poruka: 154
![]() | Re: Sponzoruša Gregoraci uživa u životu Avecinom sve tete idu tako ,spetljaju se sa didom od 150 godina i samo cekaju da krepa i to ti je to ,a o spolnom odnosu necu niti pricat bar mislim da od njih nitko nemoze nista ![]()
__________________ "Držim da ništa nije teško onome ko ljubi." "Može li se ikada zaboraviti ono što se jednom ljubilo? ![]() www.53nja-playground.co.nr |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sponzoruša Gregoraci uživa u životu mislim da griješite glede briatorea. ne bih rekla da je to čiča neki nesposobni, ako me razumijete. prije bih rekla da je tip extra potentan i šarmantan. to su moja nagađanja.
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
« Vjenčanje Portia de Rossi i Ellen DeGeneres
|
Adriana Lima u Opatiji (nove fotke i demant laži naših medija) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.