| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? u Društvo forumu; ajde evo anketa... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko će trebati vlatkici da nađe novog frajera? | |||
| već ga ima i svaki dan se buba sa njim | | 22 | 31.88% |
| za tjedan dana | | 2 | 2.90% |
| 2 tjedna | | 1 | 1.45% |
| mjesec dana | | 5 | 7.25% |
| jedna godina | | 1 | 1.45% |
| 2 godine | | 0 | 0% |
| neće ga uopće naći | | 1 | 1.45% |
| tko bi htio biti njen decko | | 4 | 5.80% |
| vlatka je sponzorusa | | 14 | 20.29% |
| ne volim vlatku pokos | | 5 | 7.25% |
tko je vlatka pokos | | 14 | 20.29% |
| Glasači: 69. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Sta ce joj? Dovoljno joj sad placaju, a prakticki ne mora ni radit. Nije luda trazit sad decka. Aj, mozda se sprtlja s Gegom na Hvaru. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Ja mislim da ona ima već 2 dečka i 3 penzića.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Nek ga nađe što prije i neka ju odvede što dalje odavde.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Ovo je neprovjerena tvrdnja, nemoj te tako lako nasjedati na svaku izgovorenu riječ. O ovoj sponzoruši ja ne mislim ništa.
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Citat:
ako su lagali mene, i ja lažem vaaaas ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: decko od vlatke, novi decko, vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

odnosno profesionalna šopingholičarka