| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? u Društvo forumu; Pusti ti nije Abramović slobodan ima on žensku amo takvu i to punu para tako da mu ne pada na ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko će trebati vlatkici da nađe novog frajera? | |||
| već ga ima i svaki dan se buba sa njim | | 22 | 31.88% |
| za tjedan dana | | 2 | 2.90% |
| 2 tjedna | | 1 | 1.45% |
| mjesec dana | | 5 | 7.25% |
| jedna godina | | 1 | 1.45% |
| 2 godine | | 0 | 0% |
| neće ga uopće naći | | 1 | 1.45% |
| tko bi htio biti njen decko | | 4 | 5.80% |
| vlatka je sponzorusa | | 14 | 20.29% |
| ne volim vlatku pokos | | 5 | 7.25% |
tko je vlatka pokos | | 14 | 20.29% |
| Glasači: 69. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Pusti ti nije Abramović slobodan ima on žensku amo takvu i to punu para tako da mu ne pada na pamet imati posla sa kumicom iz Podravine
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Ma šta čujem da se navodno prešetavala sa Latinom po Hvaru ![]() Valjda je odmah bacila udičicu na njega čim su objavili plaće novinara na HRT-u. ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 320
![]() ![]() ![]() | voljela bih da do jeseni pronađe markantnog,uspješnog.zgodnog i dobrog muškarca koji će ju obožavati. ne znam zasto,ali vlatkica mi je posebno draga teta. Svi znamo koje je Latin seksualne orijentacije tako da ti ta teorija pada u vodu. Zadnji Uredio teica : 15-06-07 u 19:57. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Ma ona je prefina za "trošenje", brijem da vrišti i govori: "Fuj oznojio si se... ajme pa ne mogu se ja penjati na tebe, a ti na meni je prevruće... tu spermu makni od mene..." i nakon sexa slijedi obavezno dezinficiranje ![]() Pa si je uhvatila Latina za pričice i igrice ( ) koje samo njih dvoje razumju. Shopping!!! Jupiii, jupiii....Kakve je Denis orjentacije? Jel ?? |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? Ma meni Vlatka nije nikad bila simpatična, ne podnosim takve žene Ali svejedno, sve te "zvijezde" i poznati su ipak samo ljudi, i gadi mi se bavit tuđim privatnim životom.. ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: decko od vlatke, novi decko, vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

i nakon sexa slijedi obavezno dezinficiranje 
) koje samo njih dvoje razumju. Shopping!!! Jupiii, jupiii....
??
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!