| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi šu šu, svi već šuškaju o tom, TKO je to sve onda GAY?? u Društvo forumu; kako je postalo aktualno tko je sve to gay u hrvaskoj, evo jedna potvrđena lista hrvatskih pedera!! Boris Banović Ivica ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-08
Poruka: 3
![]() | šu šu, svi već šuškaju o tom, TKO je to sve onda GAY?? kako je postalo aktualno tko je sve to gay u hrvaskoj, evo jedna potvrđena lista hrvatskih pedera!! Boris Banović Ivica Kovačević Robert Sever Hrvoje Kožul Krešimir Dabo Boris Novković Tarik Filipović Jole Nenad Korkut Marko Kufrin Nika Fleiss Danijela Martinović Petar Graško Maroje Sabljić-iz big btohera Hrvoje "DIVA"-iz big brothera Željko Mađarić- 1. sezona big brothera Tomislav Šimićević- 3. sezona b.b. Viktor Zahtila Tomo Vrban Petar Trbović Marko Grubišić Glumičić-kirurg Luka Nižetić Viktor Drago Neven Ciganović Riječki modni mačak-Giovanni Grubnić-zagrebački modni mačak Joško Martinović Marin Ivanović STOKA Dorijan Elezović Nenad Hervatin Danijel Delale Denis Latin Borut Mihalić-hrvatski top model Sandi Blagonić Danko Bljajić Mario Valentić- nije potvrđeno Petar Vlahov Branko Nađevinski Mislav Bago Kićo Slabinac Bozanić Roko Rumora Marko Lušić(večera za 5) Ivo Sanader Vedran Strukar Vladimir Tintor ako znate još koga, slobodno nadodajte ![]() Zadnji Uredio tihomor : 20-06-08 u 12:16. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šu šu, svi već šuškaju o tom, TKO je to sve onda GAY?? Potvrdenih? Tko je to potvrdija? Ustvari jel bitno tko koga j***? ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šu šu, svi već šuškaju o tom, TKO je to sve onda GAY?? Citat:
E baš si pogodio pedere.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: šu šu, svi već šuškaju o tom, TKO je to sve onda GAY?? Citat:
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. | |
| |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šu šu, svi već šuškaju o tom, TKO je to sve onda GAY?? sanader nije gay.. to je sigurno... on je pedercina
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:03.