| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Višnjić ima izvanbračno dijete? u Društvo forumu; I on sa svakom ima posla... Žao mi je male,ali ta je obicna kurv..... koja je rodila dijete da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 320
![]() ![]() ![]() | Re: Višnjić ima izvanbračno dijete? I on sa svakom ima posla... Žao mi je male,ali ta je obicna kurv..... koja je rodila dijete da si osigura novac. Vjerujem da je dijete Goranovo,ali koji je i on papak. Jutarnji.hr |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Višnjić ima izvanbračno dijete? ma neš ti nje... studentica koja ima 36 godina...išla je s mojon starom u srednju školu... hehe...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? Zadnji Uredio tree_hill_girl : 07-07-07 u 01:50. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višnjić ima izvanbračno dijete? ja mislim da je njegovo... jer je danas u extri pisalo da je njegova zena kcer nekog bogatog nesto u vezi s filmom. mozda mu se nije mogo dic na zenu koja ima bogatog taticu pa je iso sa ovom nasom
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višnjić ima izvanbračno dijete? samo kazem. ali ionako se zna da joj je stari producent il tako nesto . a i ne vjerujem da su spavali samo jednom. a i ti izgovori su zbilja ono.. BIO SAM PIJAN. je li muskima na sve izgovor BIO SAM PIJAN?
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 172
![]() | Re: Višnjić ima izvanbračno dijete? ajme kako je taj visnjic ispa glup , na samom pocetku je opovrgava da je uopce spava s mirelom rupic, a sad kad se dnk analizom pokazalo da je otac samo se osramotio i pokopa do kraja zivota...bas je glup |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, ima, izvanbracno, vis njic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.