Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? u Društvo forumu; Citat: PREMA kuloarskim pričama i najnovijim medijskim "istraživanjima", odnos Vlatke Pokos prema Radeljakovoj kćeri Lani tek je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-07, 21:03   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke?

Citat:
PREMA kuloarskim pričama i najnovijim medijskim "istraživanjima", odnos Vlatke Pokos prema Radeljakovoj kćeri Lani tek je dio priče u čijoj je pozadini zapravo prepirka oko ostavštine zagrebačkog biznismena, koji je inzistirao da njegova supruga potpiše dokument kojim se odriče apsolutno svega i pristaje na uzdržavanje dok je on živ.
Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? - Showbiz - XMag - Index.hr

Radeljak Vlatki ne želi ostaviti niti "nužni dio"
Citat:
Prema hrvatskim zakonima, u slučaju Dikanove smrti Vlatki bi pripala polovica njegovog imetka, a u slučaju oporuke u korist isključivo njegove djece, barem tzv. "nužni dio". Ipak, Radeljak je navodno odlučan u namjeri da Vlatka iz braka izađe bez ičega, pa je sastavio ugovor kojim bi ona bila materijalno zbrinuta dok je on živ. Upravo se Dikanovo nagovaranje pretvorilo u svađu na račun koje su oboje zaradili prekršajne prijave, a Vlatki je, piše Extra, nakon izbacivanja poslao tek dvije bunde "da ima što za obući".

jadna poslao joj je 2 bunde po ovoj vrućini, ali dobro ako proda može imati negdje oko 10.000 eura
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 16:28   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-05-06
Poruka: 44
pakse se izdvaja iz mase
Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke?

Dikan je legenda. Al ozbiljno frajer je MORO znat sta ce bit ak NO1 sponzorusi u poznatom svemiru pokusa uskratit pare. Ostaje sam predpostavit da je Dikan sve to isplaniro jerbo kak je stigo brave tak brzo promjenit? LEGENDA!!!!
pakse je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 16:35   #3 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,925
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Pomozimo jadnoj ženi,

uključite se svi u humanitarne svrhe i kupite Vlatkin cd. Utorkom uz ''Vjenčani list'', na svim kioscima za samo 29,90 kn!!!!!!!

Album ''na dohvat (opo)ruke'' sada ima malo drugačije značenje, zar ne?

Popis pjesama sa albuma..jel Vam se čine malo proročanske pjesme...

1. Na dohvat ruke

2.Ruke su mi vezane

3.Prelijepo da bi trajalo

4.Netko mora reći dosta

5.Ona

6.Pusti me da odem

7.Što si me učinio takvom

8.Poslije nas

9.Kap kiše

10.Ja te dobro znam

i šta reći nakon svega ovoga...Kupite CD ako ne želite da naša Vlatka hoda u 2 bunde..

fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 18:37   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-05-06
Poruka: 44
pakse se izdvaja iz mase

Globus ima i transkripte svađe...
Globus Online
pakse je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 23:29   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1
čićo se izdvaja iz mase
bez obzira sto bas nisam njezin fan ipak mi ju je malo zao pogotovo nakon one grozne dikanove izjave o tome tko je neprikosnoveni gazda u njegovoj kuci

ma daj?!?!?!

Zadnji Uredio daidza : 31-05-07 u 00:13.
čićo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 23:40   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Jao koja glupost!Baš me briga za to kaj joj je poslo samo 2 bunde!
Meni je jedino glupo to kaj su po svim novinama oni glavna senzacija,Bože dragi kaj je u ovoj Hrvatskoj dosadno!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 21:48   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 32
Poruka: 374
Optimyst se izdvaja iz mase

Predlažem da CP organizira humanitarnu akciju "Pomozimo Vlatki",možda nekim koncertom u Domu sportova,uglavnom sve ideje su dobrodošle-pokažimo da nam je stalo...
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 11:37   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

evo ja pokazujem kako mi je stalo: BLJUV BLJUV BLJUV PO VLATKI POKOS BLJUV
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 12:18   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Optimyst Pogledaj Poruke
Predlažem da CP organizira humanitarnu akciju "Pomozimo Vlatki",možda nekim koncertom u Domu sportova,uglavnom sve ideje su dobrodošle-pokažimo da nam je stalo...
samo ako će Vlatka pjevat i ako će na ulazu djelit trule paradajze ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 11:59   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 54
*Lu* se izdvaja iz mase

Vlatka i njen zivot koji se povlači po medijima je najjadnija stvar koju sam gledala ovih dana na TV!Poamerikančili smo se....od muhe pravimo slona!Ko je kriv....i zasto je Vlatka toliko na meti javnosti nikad mi neće bit jasno!Niti smo mi mjerodavni osuđivati i naklapati sta se događalo iza njihovih zatvorenih vrata!Najviše mi je žao djeteta koje ima oca koji je dopustio da se to dijete spominje u medijima i to u tom kontekstu!
Vlatka ...bunde..njen zivot je to na kraju ... ne naš!
Otužno...a otužniji su oni koje sve to zanima..
*Lu* je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dikanova oporuka, vlatka pokos

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103