| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? u Društvo forumu; Citat: PREMA kuloarskim pričama i najnovijim medijskim "istraživanjima", odnos Vlatke Pokos prema Radeljakovoj kćeri Lani tek je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Administrator | Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? Citat:
Radeljak Vlatki ne želi ostaviti niti "nužni dio" Citat:
jadna poslao joj je 2 bunde po ovoj vrućini, ali dobro ako proda može imati negdje oko 10.000 eura ![]() | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-05-06
Poruka: 44
![]() | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? Dikan je legenda. Al ozbiljno frajer je MORO znat sta ce bit ak NO1 sponzorusi u poznatom svemiru pokusa uskratit pare. Ostaje sam predpostavit da je Dikan sve to isplaniro jerbo kak je stigo brave tak brzo promjenit? LEGENDA!!!! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? Pomozimo jadnoj ženi, uključite se svi u humanitarne svrhe i kupite Vlatkin cd. Utorkom uz ''Vjenčani list'', na svim kioscima za samo 29,90 kn!!!!!!! ![]() Album ''na dohvat (opo)ruke'' sada ima malo drugačije značenje, zar ne? Popis pjesama sa albuma..jel Vam se čine malo proročanske pjesme... 1. Na dohvat ruke 2.Ruke su mi vezane 3.Prelijepo da bi trajalo 4.Netko mora reći dosta 5.Ona 6.Pusti me da odem 7.Što si me učinio takvom 8.Poslije nas 9.Kap kiše 10.Ja te dobro znam i šta reći nakon svega ovoga...Kupite CD ako ne želite da naša Vlatka hoda u 2 bunde.. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-05-06
Poruka: 44
![]() | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? Globus ima i transkripte svađe... Globus Online |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? Jao koja glupost!Baš me briga za to kaj joj je poslo samo 2 bunde! Meni je jedino glupo to kaj su po svim novinama oni glavna senzacija,Bože dragi kaj je u ovoj Hrvatskoj dosadno!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 32
Poruka: 374
![]() | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? Predlažem da CP organizira humanitarnu akciju "Pomozimo Vlatki",možda nekim koncertom u Domu sportova,uglavnom sve ideje su dobrodošle-pokažimo da nam je stalo...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? evo ja pokazujem kako mi je stalo: BLJUV BLJUV BLJUV PO VLATKI POKOS BLJUV ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 54
![]() | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? Vlatka i njen zivot koji se povlači po medijima je najjadnija stvar koju sam gledala ovih dana na TV!Poamerikančili smo se....od muhe pravimo slona!Ko je kriv....i zasto je Vlatka toliko na meti javnosti nikad mi neće bit jasno!Niti smo mi mjerodavni osuđivati i naklapati sta se događalo iza njihovih zatvorenih vrata!Najviše mi je žao djeteta koje ima oca koji je dopustio da se to dijete spominje u medijima i to u tom kontekstu! Vlatka ...bunde..njen zivot je to na kraju ... ne naš! Otužno...a otužniji su oni koje sve to zanima.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dikanova oporuka, vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!