| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor evo ja pokazujem kako mi je stalo: BLJUV BLJUV BLJUV PO VLATKI POKOS BLJUV dajem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? Citat:
zaboli me lizaljka za vlatku i dikana....imam i svojih problema preko glave i jos da se zamaram nekim debilima koji neznaju kamo ce sa lovom i kojima je dosadno u zivotu pa se malo svađaju ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 65
![]() | Re: Vlatka Pokos isključena iz Dikanove oporuke? a jadna...sad se čak sitila kupit stan-u tridesetoj i nekoj,zanimljivo da ju je na tu odluku natjerala činjenica da je dva puta izbačena iz stanova u kojima je ona prebivala malo i predugo....vlatka je naša seljančica,seva-nacionale,vlatka-od nacionale...svejedno.jadna je ona,a jadan je i on. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dikanova oporuka, vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.