| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna u Društvo forumu; Trakavica oko medijski vrlo eksponirane svađe i vjerojatnog razvoda braka između Vlatke Pokos i Josipa Dikana Radeljaka nastavila se danas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna Trakavica oko medijski vrlo eksponirane svađe i vjerojatnog razvoda braka između Vlatke Pokos i Josipa Dikana Radeljaka nastavila se danas kada je iz krugova bliskih toj pjevačici i voditeljici procurilo da za ekskluzivni intervju navodno traži iznos od čak 100.000 kuna. Vlatka Pokos dosad se nije oglašavala u medijima nakon što ju je suprug Radeljak izbacio iz kuće, dok je on dao nekoliko intervjua, a gostujući u inače političkoj emisiji HTV-a na pod je bacio vjenčani prsten. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna evo ormara vlatke pokos BUNDE I KAPUTI: Fendi (6 kom.), Gucci (8 kom.), Prada (3 kom.), Ana Molinari (1 kom.), D&G (1 kom.), Ferretti (1 kom.), Hugo Boss (1 kom.), Blumarin (1 kom.), B. Magli (1 kom.) BUZE I MAJCE: Fendi (6 kom.), Gucci (10 kom.), R. Lauren (5 kom.), Prada (3 kom.), Hugo Boss (1 kom.) SUKNJE: Gucci (3 kom.), YSL (1 kom.), Kenzo (1 kom.), D&G (1 kom.), Feretti (1 kom.) TORBE: Fendi (6 kom.), Gucci (4 kom.), Dior (1 kom.), Max Mara (1 kom.), YSL (1 kom.), L. Vuitton (1 kom.), D&G (1 kom.) REMENI: Gucci (2 kom.), Fendi (1 kom.), D&G (1 kom.), R. Lauren (1 kom) HALJINE: Gucci ( 6 kom.), Fendi (1 kom.), D&G (1 kom), Kenzo (4 kom.), YSL (2 kom.), Dior (3 kom.), Feretti (3 kom.), Iceberg (3 kom.), Escada (1 kom.), Cavalli (1 kom.), Blumarine (1 kom.), Strenesse (1 kom.) Samo u bundama i kožnatim jaknama Vlatka Pokos ima oko milijun kuna. Prijatelji životinja često su je napadali jer se zagrebačkom špicom voljela šetati u Fendijevoj bundi od bijelog nerca vrijednoj oko 225.000 kuna. Vlasnica je još jedne Fendijeve dugačke smeđe bunde od nepoznatoga krzna. No Vlatka voli odjenuti zmijsku, kao i gušterovu kožu. Bež kaput od zmijske kože hrvatski stilisti procijenili su na oko 80.000 kuna. Poput Posh Spice, na zimovanje odlazi u ”markiranim” skijaškim odjelima vrijednim 15-ak tisuća kuna. Vlatka je ljubiteljica skupih cipela, a vlasnica je i ograničene serije Guccijevih sandala od gušterove kože ukrašene skupim kristalima Swarovski. Njezina garderoba i nakit, poput ogrlica s briljantima i biserima, slika Mersada Berbera i 35 pari cipela vrijede čak 4,000.000. Ima 30 haljina, 15 torbi, 23 bundi i kožnatih jakni, 32 bluze i majice. Svih 240 komada garderobe i nakita Vlatka je sudskim putem zatražila od Dikana, a on ih je s javnim bilježnikom popisao i vratio. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna Biće šupcima fali love pa sad žele iskamačit 100 kenji za šugavi intervju. nebi mi bilo čudno da se pomire za par dana.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna E sad moram citirati Neptuna s jedne druge teme (Daj babi kunu): Ja bi platija 500 samo da to ne gledam ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna Koga boli kurac... Zkaj se takve osobe medijski ne izoliraju, nek novinari dodu kod mene u ulicu pisat o zalutalom paunu od 2 metra, kog vraga o toj kokoši pišu...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna Citat:
eh, šta je ljubav.. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna Koja jadnica nema pametnijeg posla,nek počne nekaj radit ne bu više života na visokoj nozi! Sad još misli iskoristit svoju popularnost da zaradi malo love! Jad i bijeda!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:58.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!