| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna u Društvo forumu; Nova pjesma naše Vlatkice! Oj,GUCCI,GUCCI "Ja sam mladić od šezdeset ljeta Što sam mator ništa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna Nova pjesma naše Vlatkice! Oj,GUCCI,GUCCI "Ja sam mladić od šezdeset ljeta Što sam mator ništa mi ne smeta Sve me cure oko kuće jure Kaže majka to je zbog frizure "Kaži mala svoje muke, čića ima zlatne ruke! Neće čića tu da srlja, hoće samo da prodrlja!" Violina ostala bez žica u životu ima opasnih sitnica "Došli su mi crni dani, što sad da kažem Gucci? nego samo curo vuci. Trebalo je lovu sebi, u džep spremat rađe Gucci nebi niko znao i sad te nebi harali vuci oj,pameti ženska.. "sad se sjećam svega više nego bilo čega..." |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna Citat:
![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

koje pizdarije!