| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? u Društvo forumu; Citat: Vlatka Pokos, za svoj će nastup na festivalskoj pozornici na Hvaru dobiti 3.000 eura, no više nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Administrator | Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? Citat:
ma ovo nije u redu da dobije za minutu 3.000 eura, krava | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? manipulacija .. i budale koje čitaju ona sranja o njoj ... da ljudima to nije interesantno, ne bi novine pisale, žalosno je da takvo žutilo prodaje više nego neki ozbiljni problemi i ozbiljne teme ... ponuda & potražnja .... ma kolko god jadno to bilo ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 320
![]() ![]() ![]() | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? kao da je vlatka pokos jedina,šta je sa onim priglupim balavicama sa nove tv-a ili rtla-a koje dobivaju placu od 20 000kn za pokoju recenicu i namjesteni smjesak. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? slažem se mnoge glupe kuje koje nemaju ni osnovnu školu zarađuju 10 000 kn dnevno a ne razlikuju predikat od subjekta!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? stvarno jadno....a mi stvarno nemamo pametnijeg posla nego diplomirat na njenim aferama..pa dobro je reko sajlens, da ljudi to ne čitaju, škart-tisak ne bi davao takve ponude. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 408
![]() | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? Citat:
e upravo to sam htjela reći. mogu reći da mi je vlatka najbolja voditeljica, ima jako lijep glas. kad vidim kakvi sve debili danas vode emisije, dođe mi da povratim. kako li ih samo tako olako stavljaju da vode svakakve emisije. npr. onaj danijel delale, mia kovačić, anja alavanja... i još mnogi drugi ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 304
![]() | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? Meni je posve jasna stvar. Monika Kravić primjerice radi na Tv Nova bez faksa. Zašto? Pa zato što ima izgled i zato što ima monike. Faks nema ni Iva Jerković, ni Tatjana Jurić, mislim da Mirna Maras završava svoj ili ga je baš završila. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:55.