| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? u Društvo forumu; Ma svi su se probili danas na temelju izgleda i onoga šta je na njima, a ne u njima (molim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? Ma svi su se probili danas na temelju izgleda i onoga šta je na njima, a ne u njima (molim bez komentara na ovo u njima mislim na pamet) A šta se tiče govorne mane... Mislim da nema veze to što ne zna reć R, i nije to neka prevelika govorna mana sad da bi morali šutjeti... Valjda ima voditeljica neki svoj dobar stav, prodala im zanimljivu priču pa postala voditeljica zbog svojih govornih sposobnosti i fotogeničnosti, a ne zgob govorne mane... Malo sam stala u obranu slova R jer ja ga isto ne znam izgovorit, ne spriječava me ni u čemu i to je dio mene. Mislim znam ja reć ovako na suho RRRRR, ali da se skoncentriram i stalno govorim tako nema šanse, čudno zvuči i smiješno, još smiješnije neg kad ga fasovam... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,831
![]() ![]() ![]() | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? To je jasno kao dan, danas faks nje uvijet uspjeha u životu, trebaš imati dobre monike ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08
Poruka: 9
![]() | Re: Vlatki Pokos za minutu u eteru 3.000 eura? ONA BI MENI TREBALA DAT 3 SOMA EURA DA JE GLEDAM 1 MIN U ETERU EEEE ŠTA IMA GLUPIH LJUDI U HR JA BI TO SVE NA GOLI OTOK ISKLJUČI CAPS LOCK !!! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 03-02-08 u 21:01. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:22.

mislim na pamet)