| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi vratio se, vratio se.... Cigo se vratio u Društvo forumu; Neven će život “preko bare” zamijeniti Big Brother kućom. Čim završi show, vraća se u Los Angeles. Gledatelji će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | ![]() ![]() Neven će život “preko bare” zamijeniti Big Brother kućom. Čim završi show, vraća se u Los Angeles. Gledatelji će ga gledati tri tjedna na RTL Televiziji Avionom iz Pariza Neven Ciganović (37) u utorak oko 21 sat stigao je u Zagreb na aerodrom Pleso. Iz carinske zone izašao je posljednji. Čekali su ga Marko Grubnić i Snježana Mehun sa sinom Dinom, koji se skrivao od fotografa. Nevena je policija zadržala na granici. U carinsku zonu morala je ući i njegova prijateljica Snježana te potvrditi Nevenovu adresu. Iz policije su nam rekli da od 2006. nemaju podatak o njegovu prebivalištu. - A uvijek neki problemi sa mnom, a tek sam stigao. Odmah su me preispitali što mogu očekivati od mene u BB kući. Ako je Snježana morala ići intervenirati, onda znate da se radilo o velikom problemu - rekao je Neven i podsjetio nas koliko je “brz na jeziku”. - Istina je da mi je prijateljica Snježana donijela puder, kako bi malo napudrao nos prije izlaska pred novinare. Da se ne sjajim na slikama - kroz smijeh je rekao Neven. - Što ću prvo napraviti? Sad prvo svi zajedno idemo u moju hotelsku sobu. Tamo ćemo partijati - tračanjem. Sve, sve ćemo istračati - rekao je raspoloženi Neven. - Ja sam jako dobar dečko. Ne pijem, ne pušim, ne izlazim i puno spavam - rekao je. Marko i Neven družit će se i tri tjedna u kući. - Ako osvojim lovu, sa Snježanom ću se prošetati po Rodeo Driveu i to ćemo odmah spiskati - objasnio je Ciganović. ![]() ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: vratio se, vratio se.... Cigo se vratio A jbt, vrlo važno Sad ću napokon mirno spavati kad ovo znam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.