| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Wentworth Miller gay? u Društvo forumu; A ja ne znam šta sve žene vide u njemu, on meni baš izgleda ko topli brat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wentworth Miller gay? Jao nemoj grešit dušu, frajer je fakat dobar, ma i ak je peder, možda je znatiželjan, pa ak treba žensku da vidi kak to zgleda ja ću mu rado pomoć ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Wentworth Miller gay? Ma meni isto nije nešto baš pretjerano zgodan, on je prosječan momak, samo šta je na telki pa ga se drugačije gleda, sa većim zanimanjem, a naravno i željom za njime... Jel tako? A kaj se toga tiče da je gay, opet svak ima pravo gurat u rupu koju hoće ![]() Valjda je lijepo tako njemu davat i primat ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wentworth Miller gay? ne mogu vjerovat,koja budala,sve se zenske pale(vecina) na njega,a on gay,to je bolesno
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wentworth Miller gay? ah...sjecam se jos prije par godina kad sam ga prvi puta vidjela u seriji Popular dok je gostovao u 2 epizode..nisam tu seriju nikad zaboravila a kad sam vidjela spot s mariah carey mislila sam da je to najsladi spot ikad snimljen....jako me razocaralo to sve s njim ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gay, peder, wentworth miller |
« Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora
|
Hollywood still in shock over Kiefer Sutherland »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:13.

gejče