| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Atestiranje novih dimenzija guma u Automobilizam i Motori forumu; Evo, da pitam nesto o tome!! Gdje se ide, tko je bio i kakvi su tamo likovi??! ja bi trebao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atestiranje novih dimenzija guma Evo, da pitam nesto o tome!! Gdje se ide, tko je bio i kakvi su tamo likovi??! ja bi trebao ic za 1 cm siru gumu, dozvoljeno je 185mm na 15" a imam 195mm na 15" . Jel zajebavaju za sitnice ili se u globalu prolazi I sto se uopce pregledava u postupku?? Kotaci mi ne izlaze van iz blatobrana, mogu napravit puni, nigdje nista ne struze.... sto se jos provjerava??!![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atestiranje novih dimenzija guma Jel ima koja Corsa tvoje generacije sa 195/15? Npr GSi ili neke slične? Ako da. odi samo u neku stanicu za teh. pregled (još bolje ako nekoga tamo znas) i reci da hoćeš da ti upisu novu dimenziju guma u napomenu. I to je to. A ako ne probaj opet na istu foru, mozda te napisu to bez kakvih suvisnih pitanja. Ipak ne stavljas 17" na Corsu
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atestiranje novih dimenzija guma nema Oggy i u tome je problem!! Mogu upisat 185/55 bez frke... Ide 195/45/16 na Corsu GSI i bas sam se probao malo porazgovarat s tipom i velim da 195 ide na 16 cola zasto onda ne bi isla i na 15 cola i peder veli i da sam stavio tu dimenziju od 16" nece mi upisat jer nemam 1.8 motor i kako kaze drukciji je ovjes na 1.8... Moje misljenje, sto se tice tih dimenzija: mislim da 195/50/15 nije nista losije od 175/65/14 dapace, auto bolje lezi na cesti ali je neudobniji.... tako da su mogli napisat "tko voli nek izvoli".... kao s tim dimenzijama, auto ti je tehnicki neispravan jebote kao da vozis s gumama od traktora i jos ti fali tri sarafa na felgi Sve je to politika prilikom izbora guma proizvođaca, zasto bi stavili jednu takvu dimenziju kao sto je 195/50/15 koja je usput i najjeftinija guma, rađe oni stave ove vanserijske tipa 155,175, 185, tako da poslije ovi proizvođaci guma mogu nabit cijene tim dimenzijama i bogatit se!! gamad kapitalisticka ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: atestiranje, dimenzija, guma, novih |
« rover 214i
|
Zastava sedan »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.

I sto se uopce pregledava u postupku?? Kotaci mi ne izlaze van iz blatobrana, mogu napravit puni, nigdje nista ne struze.... sto se jos provjerava??!