Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Boli ga glava... :( A di je doktor???

Raspravljate o temi Boli ga glava... :( A di je doktor??? u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Pozdrav svima! Pred 3 dana mi je riknuo yugic ima motor od tipa 1.4 baca vodu kroz auspuh i zrak ...

Starter
    Datum registracije
    18-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Unhappy Boli ga glava... :( A di je doktor???

Pozdrav svima!

Pred 3 dana mi je riknuo yugic ima motor od tipa 1.4 baca vodu kroz auspuh i zrak na hladnjak okrenulo mu se pred godinu i pol je napravljena generalka na motoru i nakon toga sam mjenjao vec jednom brtvu glave i sada opet ali neznam di da nadjem mehanicara koj bi mi to mogao rjesit i izbrusit glavu a da ne moram puno potrosit i vucnu itd... zivim na tresnjevci! ako tko na nekog dobrog mehanicara... please!!

Hvala!
    castim pivom

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

Re: Boli ga glava... :( A di je doktor???

hehe...bice da je opet brtva, cim on kompresiju nabija u rashladnu tekucinu...a si ziher da je kroz auspuh vodu bacal...prije bi rekel da je to kaj se skondenzira...probaj pogledat za nekog fiat servisera, dobar je bartol, a i dole na zvonimirovoj na krizanju sa subicevom ima fiat, alfa, lancia servis...okreni koji broj pa izvidi...budem pital ljude neke za nekog majstora...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

Re: Boli ga glava... :( A di je doktor???

dakle rekoh da cu ti javit za servise...najblizi ti je : robi remont u Slunjskoj na Tresnjevci, onda drugi izbor Bertol Velika Mlaka

Starter
    Datum registracije
    18-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Thumbs up Re: Boli ga glava... :( A di je doktor???

da vodu cistu vodu je bacao van i to je bacio barem 2 litre hehe.... budem vidio za ovog bertol zvuci mi dobro! hvala ti!

Lajkaj nas na Facebooku