| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi chip tuning u Automobilizam i Motori forumu; ja vozim dizela koji je chipiran i veoma sam zadovoljan a kosta 150 eura... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: chip tuning oko 20-30 konjica....ako se ne dira pritisak turbine....ako da onda cak i malo vise...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: chip tuning naravno da uvijek vise bolje...al treba mislit i na to jel masina sposobna podnijet taj plus konja....vecinom jesu...al znaju imat problema s recimo prijenosom na podlogu...znaci gume, poluosovine, i eventualno spojka...znam ja kak je to kod pola 1.9 TDI sa serijskih 130 konja....leti ko metak...i makar ima 225/45 gume gore ima problema s prenosom...podupravljanje se javlja u zavojima...nerijetko nutarnji kotac proklize pri gasu...a kad ga je lik scipiral na 150 konja jos gore...mislim jest da ide jos bolje...al ovi problemi gore su sam jos izrazeniji...poluosovine pate, gume pate, spojka pati, getriba nije proracunata za tu konjazu...i tak....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: chip tuning Citat:
![]() Citat:
Samo, jesi ziher da to sve ima smisla? Neš ništa pretjerano dobiti, a pljunut ćeš masu para
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | ||
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: chip tuning Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chip, tuning |
« Ford Focus
|
"xenon" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |