Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Tuning i Styling
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tuning i Styling Raspravljate o temi chip tuning u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: irm ja svoj auto čipam za 10-ak minuta pitaj oggy-a ako nevjeruješ..... i sa 60 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-03-08, 08:17   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: chip tuning

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
ja svoj auto čipam za 10-ak minuta

pitaj oggy-a ako nevjeruješ..... i sa 60 konja ode na nekih 100-tinjak.......
A onda kada ga stisneš... dimna zavjesa
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 08:19   #32 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,071
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
A onda kada ga stisneš... dimna zavjesa
Blago rečeno. Jel znaš kako izgleda kada sipa pusti crnilo kad je uplašena? E pa tak nekako to izgleda. Samo pljune naftu i dim van.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 08:23   #33 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,328
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

a dimio je istina, ali je i išao zato... jel tak oggy

eto par starih što sam našao......
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC06534.JPG (50.2 KB, 15 pogleda)

Zadnji Uredio Joks : 26-03-08 u 10:58.
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 08:41   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-03-08
Godina: 29
Poruka: 14
casper0028 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku casper0028

Vidim da je priča o chip-tuningu pa da ja nešto kažem.
Ja sam svoj VR6 chipao kod Gabreka i zadovoljan rezultatom.Življi u nižim okretajima i bolje prima gas na višim.
Što se tiče potrošnje mislim da to sve ovisi od vlasnika,tj. kad znaš da ja chipan više ga stiščeš što rezultira večom potrošnjom a jednako se odnosi i na vozila koja nemaju chip jer ih treba opet više stisnut da bi bolje išli,pogotovo slabiji modeli tako da se o tome može pisat do beskraja...

P.S.OBAVEZNO napravit kod nekog ko se jako dobro razumije jer poslijedice su katastrofalne (provijereno)
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 11:44   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

potrosnja....da....e sad...povisila bu se jer auto ima chip i samim time mape paljenja i ubrizgavanja su drukcije pa samim time treba i vise goriva za te ekstra konje...a zna se dogodit i da se chipanje nekvalitetno obavi, pa mape nisu kak treba i onda isto imas gubitak....u oba slucaja trosit ce vise...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 10:17   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: casper0028 Pogledaj Poruke
Vidim da je priča o chip-tuningu pa da ja nešto kažem.
Ja sam svoj VR6 chipao kod Gabreka i zadovoljan rezultatom.Življi u nižim okretajima i bolje prima gas na višim.
Što se tiče potrošnje mislim da to sve ovisi od vlasnika,tj. kad znaš da ja chipan više ga stiščeš što rezultira večom potrošnjom a jednako se odnosi i na vozila koja nemaju chip jer ih treba opet više stisnut da bi bolje išli,pogotovo slabiji modeli tako da se o tome može pisat do beskraja...

P.S.OBAVEZNO napravit kod nekog ko se jako dobro razumije jer poslijedice su katastrofalne (provijereno)
a za novu godinu s audiem mislim 90 dizlo 130 konja smo tipa napravili od vr6
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 14:43   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-03-08
Godina: 29
Poruka: 14
casper0028 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku casper0028

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
a za novu godinu s audiem mislim 90 dizlo 130 konja smo tipa napravili od vr6
Ne kužim,pojasni...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 20:36   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Rekao je da su napravili da vr6 ima 130 konja
Ček da se malo otrijezni pa bu ti objasnil... sori vuxs, moral sam..
Sretna nova godina
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 21:48   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

vidim da se zadrzal na novom letu...ni meni nije bilo jasno kaj je rekel...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:19   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

part 2..ili ono ono sad dok onaj mali od rezisera rukne s onim u filmu kao scena 1 drugi put...

velim da smo za novu godinu.. znaci 1.1.2008. oko 2:48 serem da su bile 48 minuta al tu negdje.. e sad..
u igri su bili punto jen dva..3cilindra seat cordoba Samo Da Ide audi 90 mislim da 2.4 130konja.. e sad..na cesti sporedna glumica snijeg i poledica..vozimo nevaznog lika doma jer je bljuval ko otvorena pipa..u audiu su ga slajsali.. cordoba ovaj kaj je vozil je bil taman pa je prvi isel da vidi el ima murje..e sad.. okrenuli se i krenuli nazad.. audi po gasu... ravnica 130kmh.. veli suzovac iz cordobe sad dok vidis svjetla v zraku..veli vozac da da ko u kobri elf...
i veli suvozac cordobe samo polako micek..nikam ti se ne zuri i pijan si.. ovaj mali slusa dobro nije mali ali vozi 40 jer samo prednje zimske bile.. i kad ono vidis audi na sred cester stoji sa sva 4..to su vam zmigavci..
ha kaje bilo.. budala u vr6 s pickom je razgovaral s likom na ogradi..i ugasil auta svjetla sve..ovi su valjda kocili i cekali 5sekundi kak se budu zasarafili u svabu.. i od vr6 ostal tipo.kuzite nabil se zadnji kraj pa je ko tipo izgledal..most ma sve sve je najebalo i krov i radio izletel..to se vozac cordobe smijal pa mu idiot murjak sral.. e vidis..a ovaj iz audia nije imal vozacku napuhal i tak.. e i onda smo se u titanicu tj ovi se ubili do jaja ono..

uglavnom kuzite ne?? ak ne ko vas jebe tj pitajte kaj vam nije jasno..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chip, tuning

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114