Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Tuning i Styling
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tuning i Styling Raspravljate o temi chip tuning u Automobilizam i Motori forumu; ma sve je sad jasno care....skvadra u tri nabrijana auta...audi naguzio tricu....a jebiga...sta ga je parkiro......

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-03-08, 22:26   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: chip tuning

ma sve je sad jasno care....skvadra u tri nabrijana auta...audi naguzio tricu....a jebiga...sta ga je parkiro...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:33   #42 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kaj ti brijesh..ono kakva škvadra..ja ne vozim kvadre

e da videl sam da ima i za sdi cipoteke.. dobis kao 10 konja.. vau cordoba s 73konja.. samo braco moj..
sdi u brava 1.4 nemre ni prismrdit..zato bek of.
Da nije nas bile, za grabu bi spal
I suhe granje bi žrl.

Zadnji Uredio Vuxs : 13-03-08 u 22:40.
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:43   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ekipa....al opet nis ne kipas....a odi kvragu vuxs...shvatili smo...nea veze...zaboravi...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:47   #44 (permalink)
liz liz

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kaje? nemoj mi spammat
I suhe granje bi žrl.
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 07:43   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,677
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
part 2..ili ono ono sad dok onaj mali od rezisera rukne s onim u filmu kao scena 1 drugi put...

velim da smo za novu godinu.. znaci 1.1.2008. oko 2:48 serem da su bile 48 minuta al tu negdje.. e sad..
u igri su bili punto jen dva..3cilindra seat cordoba Samo Da Ide audi 90 mislim da 2.4 130konja.. e sad..na cesti sporedna glumica snijeg i poledica..vozimo nevaznog lika doma jer je bljuval ko otvorena pipa..u audiu su ga slajsali.. cordoba ovaj kaj je vozil je bil taman pa je prvi isel da vidi el ima murje..e sad.. okrenuli se i krenuli nazad.. audi po gasu... ravnica 130kmh.. veli suzovac iz cordobe sad dok vidis svjetla v zraku..veli vozac da da ko u kobri elf...
i veli suvozac cordobe samo polako micek..nikam ti se ne zuri i pijan si.. ovaj mali slusa dobro nije mali ali vozi 40 jer samo prednje zimske bile.. i kad ono vidis audi na sred cester stoji sa sva 4..to su vam zmigavci..
ha kaje bilo.. budala u vr6 s pickom je razgovaral s likom na ogradi..i ugasil auta svjetla sve..ovi su valjda kocili i cekali 5sekundi kak se budu zasarafili u svabu.. i od vr6 ostal tipo.kuzite nabil se zadnji kraj pa je ko tipo izgledal..most ma sve sve je najebalo i krov i radio izletel..to se vozac cordobe smijal pa mu idiot murjak sral.. e vidis..a ovaj iz audia nije imal vozacku napuhal i tak.. e i onda smo se u titanicu tj ovi se ubili do jaja ono..

uglavnom kuzite ne?? ak ne ko vas jebe tj pitajte kaj vam nije jasno..
Aaaaaha ha ha ha ah
i tako je dobro isplanirana i kooordinirana akcija potonula u titaniku

Citat:
kaj ti brijesh..ono kakva škvadra..ja ne vozim kvadre

e da videl sam da ima i za sdi cipoteke.. dobis kao 10 konja.. vau cordoba s 73konja.. samo braco moj..
sdi u brava 1.4 nemre ni prismrdit..zato bek of.
Kak ne voziš kvadre kad su svi beton skupa s tobom
Mislil sam nešto pametno napisat al zaboravio sam od smijeha. Ha ha sjetit ću se.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 17:38   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-04-08
Poruka: 1
delatech se izdvaja iz mase

Življi u nižim okretajima i bolje prima gas na višim.
Što se tiče potrošnje mislim da to sve ovisi od vlasnika,upravo to je kod mene na BMW-u 316 i,znaci nije tocno da na obicnom chipanje nedonese nista,donese 10-12% ali nemoj ocekivati cuda.

www.upsolute.com.hr
delatech je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 17:44   #47 (permalink)
liz liz

od tog sam priznam SKN
I suhe granje bi žrl.
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 21:39   #48 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,600
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
part 2..ili ono ono sad dok onaj mali od rezisera rukne s onim u filmu kao scena 1 drugi put...

velim da smo za novu godinu.. znaci 1.1.2008. oko 2:48 serem da su bile 48 minuta al tu negdje.. e sad..
u igri su bili punto jen dva..3cilindra seat cordoba Samo Da Ide audi 90 mislim da 2.4 130konja.. e sad..na cesti sporedna glumica snijeg i poledica..vozimo nevaznog lika doma jer je bljuval ko otvorena pipa..u audiu su ga slajsali.. cordoba ovaj kaj je vozil je bil taman pa je prvi isel da vidi el ima murje..e sad.. okrenuli se i krenuli nazad.. audi po gasu... ravnica 130kmh.. veli suzovac iz cordobe sad dok vidis svjetla v zraku..veli vozac da da ko u kobri elf...
i veli suvozac cordobe samo polako micek..nikam ti se ne zuri i pijan si.. ovaj mali slusa dobro nije mali ali vozi 40 jer samo prednje zimske bile.. i kad ono vidis audi na sred cester stoji sa sva 4..to su vam zmigavci..
ha kaje bilo.. budala u vr6 s pickom je razgovaral s likom na ogradi..i ugasil auta svjetla sve..ovi su valjda kocili i cekali 5sekundi kak se budu zasarafili u svabu.. i od vr6 ostal tipo.kuzite nabil se zadnji kraj pa je ko tipo izgledal..most ma sve sve je najebalo i krov i radio izletel..to se vozac cordobe smijal pa mu idiot murjak sral.. e vidis..a ovaj iz audia nije imal vozacku napuhal i tak.. e i onda smo se u titanicu tj ovi se ubili do jaja ono..

uglavnom kuzite ne?? ak ne ko vas jebe tj pitajte kaj vam nije jasno..
ja nisam ništa skužio
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 21:40   #49 (permalink)
liz liz

Citat:
uglavnom kuzite ne?? ak ne ko vas jebe
pa i ja sam skuzil..kak ti onda nemresh
I suhe granje bi žrl.
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 22:36   #50 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,600
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
pa i ja sam skuzil..kak ti onda nemresh
dajem sve od sebe ali ne ide.......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chip, tuning

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114