| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi chip tuning u Automobilizam i Motori forumu; ma sve je sad jasno care....skvadra u tri nabrijana auta...audi naguzio tricu....a jebiga...sta ga je parkiro...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: chip tuning ma sve je sad jasno care....skvadra u tri nabrijana auta...audi naguzio tricu....a jebiga...sta ga je parkiro...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #42 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: chip tuning kaj ti brijesh..ono kakva škvadra..ja ne vozim kvadre e da videl sam da ima i za sdi cipoteke.. dobis kao 10 konja.. vau cordoba s 73konja.. samo braco moj.. sdi u brava 1.4 nemre ni prismrdit..zato bek of.
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. Zadnji Uredio Vuxs : 13-03-08 u 22:40. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: chip tuning ekipa....al opet nis ne kipas....a odi kvragu vuxs...shvatili smo...nea veze...zaboravi...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #45 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: chip tuning Citat:
i tako je dobro isplanirana i kooordinirana akcija potonula u titaniku Citat:
![]() Mislil sam nešto pametno napisat al zaboravio sam od smijeha. Ha ha sjetit ću se. ![]() | ||
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-04-08
Poruka: 1
![]() | Re: chip tuning Življi u nižim okretajima i bolje prima gas na višim. Što se tiče potrošnje mislim da to sve ovisi od vlasnika,upravo to je kod mene na BMW-u 316 i,znaci nije tocno da na obicnom chipanje nedonese nista,donese 10-12% ali nemoj ocekivati cuda. www.upsolute.com.hr |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: chip tuning Citat:
![]()
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: chip tuning Citat:
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chip, tuning |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

seat cordoba Samo Da Ide audi 90 mislim da 2.4 130konja.. e sad..na cesti sporedna glumica snijeg i poledica..vozimo nevaznog lika doma jer je bljuval ko otvorena pipa..u audiu su ga slajsali.. cordoba ovaj kaj je vozil je bil taman pa je prvi isel da vidi el ima murje..e sad.. okrenuli se i krenuli nazad.. audi po gasu... ravnica 130kmh.. veli suzovac iz cordobe sad dok vidis svjetla v zraku..veli vozac da da ko u kobri elf...