Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Tuning i Styling
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tuning i Styling Raspravljate o temi chip tuning u Automobilizam i Motori forumu; Ekipo... malo sam i ja zabrijao sa chip tuningom... Puno toga sam promjenio na VW Golf 5 2.0 TDI (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-08, 08:11   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-06
Poruka: 7
spiker se izdvaja iz mase
Re: chip tuning

Ekipo... malo sam i ja zabrijao sa chip tuningom... Puno toga sam promjenio na VW Golf 5 2.0 TDI (140 KS tvornički) i zubakov mislim pibox, Steinbauer (ili kako se već piše), ali najbolja stavar koju sam nažalost novčanika stavio zadnju (i više ju ne vadim van) je O.CT chip tuning. Frend mi je dao broj telefona zastupnika O.CT-a za Hrvatsku, nazvao čovjeka i sve se dogovorio u 5 minuta. Prije toga sam malo prozujao po netu (www.oct-tuning.com) i skužio da imaju cijeli razvojni centar da auto istestiraju do zadnjeg detalja i da tek onda novi software puste van... Osim toga u Europi imaju preko 1500 zastupnika i u nekim zemljama pokrivaju tvorničku garanciju što nisam mogao vjerovati... Rade sa svim velikim autokućama tipa Porsche Austria, Chrysler Austria... To mi je bilo i više nego dovoljno da se odlučim za to.
Auto sada ima 168 KS i 360 Nm (40 više) izgubio je onu malu turbo rupu... vuče ko mutav i oduševljen sam... Stvarno za preporuku... Malo pogledajte stranicu pa prokomentirajte...
spiker je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 11:47   #52 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

zake mi ovo vuche na reklamu a???
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 20:21   #53 (permalink)
Starter

Ne kužim... Kad netko napiše nešto pametno i konkretno, iz osobnog primjera je reklama... a šatro je bolje čitati o Cordobama sa 73 KS??? Zdrobil sam love i love dok nisam napokon naletio na nešto dobro pa to želim podjeliti sa Vama. Zato i služe forumi, zar ne?... Jedno pitanje: Koji marka chip tuning (koji se naknadno radi) pokriva tvorničku garanciju? U Austriji, Nizozemskoj, Luxemburgu... to radi najnormalinije... Eto tolko... Mislim da se više nebum javljal...
spiker je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 20:30   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

koji si ti isto bedak...zdrobio para i para....kaj nisi odma zel passata recimo s 2.0 tdi-em i 170 konja...a mozda ga cak i u golfa ugraduju.....bezveze...
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 06:53   #55 (permalink)
Starter

Da se malo kužuš znao bi da je to najlošiji TDI u povijesti VW govno nad govnima... puni servisi... odlaze turbine... Sve sam dobro ispitao, a i trebao mi je manji auto..
spiker je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:02   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 868
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: spiker Pogledaj Poruke
Da se malo kužuš znao bi da je to najlošiji TDI u povijesti VW govno nad govnima... puni servisi... odlaze turbine... Sve sam dobro ispitao, a i trebao mi je manji auto..

So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:10   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

to je ista masina ko i ona 2.0 inacica od 140 konja kojoj je pak prethodnik onaj 1.9 s 130 konja i na cijoj bazi je napravljen....naravno da ovih s 170 konja ima po servisima jer ne zdrze dijelovi...al kaj se tice ovog starog 1.9 s 130 i "novog" 2.0 s 140 konja cine mi se izdrzljivima kaj se tice servisiranja...drugo je to kaj cugaju ulje....normalno da ce onda nekaj riknut jer nema ulja da se podmazuje i hladi...
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:13   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 868
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Reci mu Macor, da nemoram ja, mene neće nitko ozbiljno shvatit zato kaj sam žensko
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 04:08   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-07-08
Poruka: 1
dvalen se izdvaja iz mase

bok frank
posto i ja imam sportage - a 20 crdi , namjeravam staviti chip a nemam pojma gdje.mozes li mi molim te reci gdje si ga ti ugradio??
dvalen je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 20:57   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-02-07
Godina: 27
Poruka: 1
Divor se izdvaja iz mase

E spiker jel bi bil tak dobar i dal mi taj broj od tog distributera za hrvatsku za o_ct tuning? ha?
Divor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chip, tuning

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114