| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Clio Infernale u Automobilizam i Motori forumu; Hm, ako bi kristijan naganjao onoga prije Golfa po ZGu, sto bi onda s ovime? Pogledaj ti koji je to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Clio Infernale Hm, ako bi kristijan naganjao onoga prije Golfa po ZGu, sto bi onda s ovime? Pogledaj ti koji je to hardcore tuning Cliota. Tip je fakat lud i ima para. Clio Renault Sport V6 von Daniele Catalani Jos nemogu doci k sebi, jebote koja mashina... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Clio Infernale Frrrrrr, sada sam kliknuo na cetvrtu stranicu od tog Cliota i pogledam ja malo sta to cudo ima za motor, obratite malo paznju! Motor: 3,0-l-V6 mit 254 PS Serienleistung, von 0 auf 100 in 5,8s, Mittelmotor mit 24 Ventilen und Heckantrieb, Sechsgang-Schaltung, Höchstgeschwindigkeit 250 km/h Vjerujem da se ovdje sve razumije i za one koji neznaju njemacki ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Clio Infernale Da ga imam, bi bi sretan.... Jedino auto ima malo pre široke gume i dosta bi se sklizao po snijegu...
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
![]() |
| Tagovi: clio, infernale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:53.

Ljepši mi kad je običan...