| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? u Automobilizam i Motori forumu; Dakle planiram staviti nove felge na auto pa me zanimaju vasa razmisljanja da li mislite da ce dobro izgledati auto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 28
Poruka: 14
![]() | Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? Dakle planiram staviti nove felge na auto pa me zanimaju vasa razmisljanja da li mislite da ce dobro izgledati auto sa novim felgama? Ovo je auto: ![]() A ovo su felge: ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? Ma ne ![]() to su neke japanishe styl felge. Ne za BMW-a. Neke sa sirokim rubom udri gore. to je ko budali samar ![]() Ili uzmes BBS-ice, sa njima nemoš fulat na BMW-u nikako ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? i ja se slazem sa oggyem....zabi gore neke rubnjace i jos ako su BBS, majkara
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? evo ti ovak.mozda ti olaksa.meni je fora al dobro kazu ostali.nije to bas bmw stil.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 28
Poruka: 14
![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? Ej care svaka ti cast!ne znam kako bi ti se zahvalio sto si odvojio vremena da mi das bolji uvid kako bi stajale felge! ![]() ![]() ![]() Ajd molim te ako ti nije tesko da probas ove felge konfigurirati na auto da vidim kako bi stajale jer sad sam se zagrijao za ove i po tvome kakve su ti ove MOMO GTR za bmw? hvala unaprijed! ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? Meni se sviđaju ove gtr
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? Citat:
ja ti kazem kaj meni dobro izgleda. Evo ti i gtr.meni one prve bolje izgledaju. ima jedna stranica na kojoj izaberes auto i imas pun ku.. felgi pa si vidis koja ti pase
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.