ma vec bi ti ju poslo al nemam ojma koja je.to sam bio nasao na nekom forumu,al potrazit cu.
Raspravljate o temi Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Pravi autor: djubre Ma nema frke.nije bed. ja ti kazem kaj meni dobro izgleda. Evo ti i gtr.meni one prve ...
ma vec bi ti ju poslo al nemam ojma koja je.to sam bio nasao na nekom forumu,al potrazit cu.
Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried.
radije stavi od m6, moj ih stari prodaje...kupio si le manche..
to je isto super na bmw-u.. ak znaš kak zgledaju..
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"
e to su meni najljepse felge
zar ne bi bile malo skupe te felge?koja velicina felgi je kod tvog starog i koja cijena?
meni su isto mrak.. 19colne, stare su 5mj kolko ii auto, sad si je nabavio te neke kromirane pa su mu ljepše, tak da ove stoje u garaži.. mislim a je reko 6,000.00kn
al su fakat najs, meni isto jedne od najljepših..
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
a tatica ti vozi m6?
jel imas decka?
jel ga smijes ti voziti?
hahaha
lorena oces se udati za mene??
sad se smiji bez zuba
afkors!
dajte malo stavljajte slikice od felgica koje vam se sviđaju a i da čovjeku pomognemo..![]()