| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: L o r e n a afkors! dajte malo stavljajte slikice od felgica koje vam se sviđaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? evo ovo sam našla na netu.. tak bi to nekak zgledalo! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" Zadnji Uredio L o r e n a : 13-12-07 u 23:11. |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? evo i ove su mi jako lijepe!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? evo stvarno sam tražila al to je sve od m6 na toj liniji bmw-a kaj sam našla.. meni dobro izgleda..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" Zadnji Uredio Vuxs : 16-12-07 u 20:10. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? i tu je dobro staro djubre da svojim nekvalitetnim radovima u photoshopu nagovori potpunog stranca da kupi felge za 6000kn. ![]() ![]() ovo je cisto da se malo divimo. to lorena: pusti slike felgi na m6 jel mozemo mi dobit slike tebe na m6 ili jos bolje kako peres M6 onako u bikiniju s puno sampona i ipuno vode i to u bijeloj majici. ![]() ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? mislim da bih ti se uklopile mal tamnije npr ove oz ultraleggera sam vidio na jednom autu i preljepe su ![]() OZ Komplettrad Ultraleggera HLT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:07.