| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? u Automobilizam i Motori forumu; je, lijepe su mi jako felge, znas koja je otprilike cijena?, moram priznati da nisam vidio kako stoje na E ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 28
Poruka: 14
![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? je, lijepe su mi jako felge, znas koja je otprilike cijena?, moram priznati da nisam vidio kako stoje na E 36 ali mislim da su to ove na ovom E 46 ako se ne varam?njemu jebeno stoje! ![]() Zadnji Uredio daidza : 08-01-08 u 21:54. Razlog: Pliz ne kvotaj post iznad jer nema potrebe za tim |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 28
Poruka: 14
![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? evo felge su napokon narucene, nadam se da ce izgledati dobro na mom autu!! evo kakve sam felge narucio mozete vidjeti na ovom filmicu!sta mislite hoce mu dobro stajati? http://www.youtube.com/watch?v=niQVtZ-lr84 |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? oce.meni se svida
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam izgledaju dobro ove felge na ovom autu?? Izvinjavam se sto oskvrnjavam ovakvu mušku temu, ali moram reći svoje mišljenje: Ovo ti je premasivan auto za felge koje imaju tanje krakove... Jednostavno se istope, ipak je ovo ladja jebo te... Stoga uzmi neke punije manjeg cola ili manje masivne pa mozes veceg cola da budu... Pa se ko coek provozaj ![]() Zadnji Uredio Agness : 12-03-08 u 09:13. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:12.