| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi FIRE GOLF R32 u Automobilizam i Motori forumu; Ludi auto a čovjek si je dao truda i za unutrašnjost ali u svakom slučaju jedinstven primjerak...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,986
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FIRE GOLF R32 ma ockej..samo da je tamnija boja..i da ima klimu.. a to ziher neka zenska ili peder vozi.. pogle ovaj mjenjach..ko dildach
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: FIRE GOLF R32 ...ajde nemoj mi sad objašnjavat kaj je R32 a kaj je GTI...vjeruj, upoznat sam time... auto na ovoj slici mi se definitivno ne sviđa, način na koji je sređen itd...previše je upadljiv, više mi nekako sliči na komunalno prijevozno sredstvo a i samim time što ne volim golf, opći dojam nemre biti bolji. Postoje puno bolje "igračkice" (istog modela), sređene sa više stila... uglavnom ovaj mi ne paše što ne znači da mi se nužno mora sviđat čim si ga ti stavio i tebi je ok!
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-11-07
Poruka: 9
![]() | Citat:
POGLEDAJ OVOG GOLFA!!!!! http://www.autosport.hr/images/stori...05/20gtiv2.jpg http://www.autosport.hr/images/stori...05/20gtiv3.jpg KORISTI EDIT I ISKLJUCI CAPS LOCK! Zadnji Uredio Vuxs : 28-11-07 u 16:12. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: FIRE GOLF R32 Bzvz, vidio sam milion puta bolje sređenih golfova
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.