| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Golf 1 GTI `81 u Automobilizam i Motori forumu; Ne znam koliko od vas je ljubitelja golfova ja jesam i ovo je jedan od rijetkih.U Ovo je ulož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-04-07 Godina: 33
Poruka: 60
![]() | Golf 1 GTI `81 Ne znam koliko od vas je ljubitelja golfova ja jesam i ovo je jedan od rijetkih.U Ovo je uloženo puno truda i volje.Lako je kupit novu bemburu ili mecu ili neki drugi kupit par djelova,natjunirat ga i gotovo,ali ovo je ljubav ovo se slaže 3,4,5 godina...... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Golf 1 GTI `81 ja sam mislio da si ti samo restaurirao auto a ne dodao jos neke detalje. inace auto mi je zakon....al nije po mom ukusu zbog nekih vecih detalja....draze mi je vidjet auto koji je vracen u prvobitno stanje....makar svaka cast na ovom projektu.....imam frenda ciji stari je vec restaurirao nekoliko starih willysa ( fordove verzije, jeepove originale, godista oko `50. - `60.), oko 5 komada sve skupa ak se ne varam. sad bas radi na sestom, koji je original jeep willys kakav se koristil u drugom svjetskom. jedino je bed kaj su original djelovi skupi ko vrag.....al kad se sredi, letil bu....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golf 1 GTI `81 jedinice GTI-i su mi odlični, ma svi su mi super... nisam ljubitelj fauvea, ali volim vidjeti dobar uščuvani primjerak navedenog auta ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:16.