da, ovaj je fakat uložio. prekrasno. svaka čast.
Raspravljate o temi Golf 1 GTI `81 u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Ne znam koliko od vas je ljubitelja golfova ja jesam i ovo je jedan od rijetkih.U Ovo je uloženo puno ...
da, ovaj je fakat uložio. prekrasno. svaka čast.
ja sam mislio da si ti samo restaurirao auto a ne dodao jos neke detalje. inace auto mi je zakon....al nije po mom ukusu zbog nekih vecih detalja....draze mi je vidjet auto koji je vracen u prvobitno stanje....makar svaka cast na ovom projektu.....imam frenda ciji stari je vec restaurirao nekoliko starih willysa ( fordove verzije, jeepove originale, godista oko `50. - `60.), oko 5 komada sve skupa ak se ne varam. sad bas radi na sestom, koji je original jeep willys kakav se koristil u drugom svjetskom. jedino je bed kaj su original djelovi skupi ko vrag.....al kad se sredi, letil bu....
e to si dobro reko dijelovi su skupi ko vrag.... ali na kraju se to sve guštom vrati
jeb...n auto treba to fakat složit
Nema kruha bez motike !
jedinice GTI-i su mi odlični, ma svi su mi super... nisam ljubitelj fauvea, ali volim vidjeti dobar uščuvani primjerak navedenog auta![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Odlican je auto!To je tuning
Kume FESST je auto nemaš riječi![]()
vw u srcu
Super je! I baš to što kažeš, to je strast,ljubav, i to traje po nekoliko godina, planiraš, skupljaš lovu, a najgore je kad to drugi ne razumijui ne cijene.
Pozdrav!