| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Golf V - GTI u Automobilizam i Motori forumu; ovog macana treba probati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golf V - GTI ViDab iz in da hauzz ![]() Ti sunac, bez obzira kaj je Golf (brrrr ) ovo bi se drage volje malo istestiralo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: Golf V - GTI lijep je autic..nema sta,iako ima na polu nekih sitnica koje ga cine lijepsim od golfa... ali golf ide brze hehe... ![]()
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 735
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golf V - GTI Citat:
da si bolje slušao, čuo bi da je na kraju rekao da će se greške ispraviti prije serijske proizvodnje | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-11-07 Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: Golf V - GTI U EVO - magazinu je također bio taj auto! I jednostabvno nije upravljiv! To je samo maket za izložbe u biti! Koja eto igrom slučaja i vozi ![]()
__________________ http://carsboatsluxury.blogspot.com -- All about Cars |
| | |
![]() |
| Tagovi: golf, gti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

) ovo bi se drage volje malo istestiralo 

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"