| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi HELP!!!!!!!! u Automobilizam i Motori forumu; Nedavno sam kupio sport filter za auto i sve bi bilo ok al mi je senzor za zrak na cijevi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 53
![]() | HELP!!!!!!!! Nedavno sam kupio sport filter za auto i sve bi bilo ok al mi je senzor za zrak na cijevi od oriđiđi filtera (tu cijev nemogu ostavit,dio je original kutije).Šta sad da napravim,jel ima ko kakvih iskustava sa tim?? (neki su mi savjetovali da uzmem aluminijsku cijev,probušim na njoj rupu,i da sa silikonom zaljepim senzor za to al neću si radit takav selo-tuning)![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,843
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HELP!!!!!!!! a ništ, onda uzmi fino tanku alu cijevcicu, probusi u velikoj alu cijevi rupicu za ovu malu cjevcicu. zavari lau u veliku, a na maloj narezi navoj i onda usarafi senzor. Ili jednostavno ucini kako su te savjetovali pa ustedi koju kintu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:00.

Nedavno sam kupio sport filter za auto i sve bi bilo ok al mi je senzor za zrak na cijevi od oriđiđi filtera (tu cijev nemogu ostavit,dio je original kutije).Šta sad da napravim,jel ima ko kakvih iskustava sa tim?? (neki su mi savjetovali da uzmem aluminijsku cijev,probušim na njoj rupu,i da sa silikonom zaljepim senzor za to al neću si radit takav selo-tuning)