| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Jaguar-tuning? u Automobilizam i Motori forumu; Evo našao na netu ovaj Jaguar i izgleda mi do jaja! Piše samo da ima sportpaket,sad mene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-11-07 Godina: 21
Poruka: 26
![]() | Jaguar-tuning? Evo našao na netu ovaj Jaguar i izgleda mi do jaja! Piše samo da ima sportpaket,sad mene zanima jel to nešto kao M paket na BMW-u i AMGna Mercedesu (znaci dodatna oprema) ili paket od nekog tunera? ![]() ![]() ![]()
__________________ http://carsboatsluxury.blogspot.com -- All about Cars |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOJI JE OVO TUNING??? ja bi prije rekla da je to paket opreme, al fakat nemam pojma, dao si mi ideju otić do jankomira... izgleda predobro!! ide rep
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-11-07 Godina: 21
Poruka: 26
![]() | Re: KOJI JE OVO TUNING??? Da u pravu si! postoji kao dodatna oprema za XK od 3. mjeseca 2007. zove se Exterior Styling Pack!
__________________ http://carsboatsluxury.blogspot.com -- All about Cars |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jaguar-tuning? ne volim kad je auto nabacan spojlerima, ovaj je baš po mom ukusu! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 458
![]() ![]() ![]() | Re: Jaguar-tuning? Damn prokleto je dobar ovo je bas neki moj stil ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.