| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Kako vam se sviđa ovaj auto????? u Automobilizam i Motori forumu; Pa da je skinit sve one seljo-tun kromirane djelove i da su prerade u ps bolje napravljene nebi bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 868
![]() | Re: Kako vam se sviđa ovaj auto????? Pa da je skinit sve one seljo-tun kromirane djelove i da su prerade u ps bolje napravljene nebi bilo ni tako loša slikica. Rješi se kroma nabaci felge,zapravo a ne u ps slikaj i onda ćeš dobit prave odgovore ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam se sviđa ovaj auto????? auto je najbolji sto san ga vidija! odlicna makina!!!
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 298
![]() | Re: Kako vam se sviđa ovaj auto????? Očeš iskreno? Auto izgleda ko da ga je neki panj našel na smetlištu, zapalio pomoću žica i maznuo ga. Zatim ga je pokitao i sa sprejem od 23 KN (loše)prefarbao u ovu boju. Onda je kupio neke rabljene felge i prefarbao u crnu također sa sprejem od 23 KN i išel se ku..it po kvartu. Ali skužio je da ga komadi ne gledaju i htio je još(od tud ovi seljo-tuning kromirani detalji)! ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam se sviđa ovaj auto????? ne kužim u čemu je problem ![]() ako se liku sviđa ova linija Renaulta, ok! samo pazi s tim ''usjajivanjem'' auta, ostavi ga da ima stari look npr mi imamo ovakav, meni je fenomenalan ali ja ga ne smijem voziti jer su dijelovi problem ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.