Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Tuning i Styling
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tuning i Styling Raspravljate o temi koje felge da kupim?? u Automobilizam i Motori forumu; Ne mogu se odlucit koje felge da stavim na auto, planiram uzet 15" felgu.... al ove 3 su mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-01-07, 12:00   #1 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan
Question koje felge da kupim??

Ne mogu se odlucit koje felge da stavim na auto, planiram uzet 15" felgu.... al ove 3 su mi najljepse... Da ste na mom mjestu sta bi uzeli?? Ili mozda ste vidjeli nesto drugo.. prijedlozi dobrodosli

slika auta:

felga1- dezent N

felga2-dezent T

felga3- dezent F
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 12:08   #2 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: koje felge da kupim??

Od ovih - Dezent T (ove druge)

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 12:22   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

dezent F bi (3. slika) bi bio moj izbor između ova 3 modela
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 12:55   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Meni su isto treće najbolje, ali probaj ih staviti uz auto pa ćeš vidjeti kako to izgleda tamo.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 16:18   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 270
ferrari se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku ferrari

prvi bi ti najbolje stajale, jebene su prve felge.... i jako dobro stoji, jer takve slične ima jedan tip iz vtc na corsi...
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 18:10   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Meni su druge...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 19:19   #7 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

To misliš staviti na corsu?
Corsa ima 4 vijka na felgi, a ove sve su sa 5 vijaka?

Ako stvarno kupuješ aluminijske felge, preporučujem ti da odmah uzmeš 5 komada, jer ako jednu oštetiš, više nigdje nećeš naći isti model.

Inače alu felga osim estetskog dojma ima manji moment inercije pa skraćuje vrijeme ubrzavanja i smanjuje potrošnju kočnica, a smanjuje i potrošnju goriva u gradskoj vožnji.

Nemoj pretjerivati s veličinom gume jer ćeš izgubiti na stabilnosti na mokroj cesti.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 22:55   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-04-06
Godina: 29
Poruka: 352
Kezo se izdvaja iz mase

i sjebat prijenosni omjer!!!!!
Kezo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 10:27   #9 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
To misliš staviti na corsu?
Corsa ima 4 vijka na felgi, a ove sve su sa 5 vijaka?

Ako stvarno kupuješ aluminijske felge, preporučujem ti da odmah uzmeš 5 komada, jer ako jednu oštetiš, više nigdje nećeš naći isti model.

Inače alu felga osim estetskog dojma ima manji moment inercije pa skraćuje vrijeme ubrzavanja i smanjuje potrošnju kočnica, a smanjuje i potrošnju goriva u gradskoj vožnji.

Nemoj pretjerivati s veličinom gume jer ćeš izgubiti na stabilnosti na mokroj cesti.

sve sam ja to proracunao!! idu gore gume 195/50/15, sada sam na zimskim gumama 175/70/13...imaju skoro isti promjer kotaca kao 15"... odstupanje od serijskih felgi koje su bile na autu (175/65/14) je oko 1%, a dozvoljeno odstupanje je 2,5%.. Sve ove felge imaju sa 4 vijka, sve su sirine 6,5x15...dakle pasu na Corsu..
Posto sam imao bijele (obicne alu felge) mislio sam sad uzet malo tamnije felge ( prva i druga slika) posto je auto crn ( osim prednjih lampi) tako da mislim da bi mi ljepse stajale malo tamnije alu felge!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 14:45   #10 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Nisam ni mislio da ćeš staviti gume većeg promjera, ali sam te probao upozoriti da ne stavljaš šire gume, jer corsa nema dovoljnu težinu da izbacuje vodu ispod širokih guma, pa bi dolazilo do aquaplaninga.
Niskoprofilne gume značajno povećavaju stabilnost u krivinama, ali vozilo postaje "tvrđe", što bi ljudi rekli odbija bubrege.
Ovo nije problem ako imaš pneumatske amortizere, ali kod uljnih je jako izraženo.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: felge, tuning

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111