| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi koje felge da kupim?? u Automobilizam i Motori forumu; Ne mogu se odlucit koje felge da stavim na auto, planiram uzet 15" felgu.... al ove 3 su mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne mogu se odlucit koje felge da stavim na auto, planiram uzet 15" felgu.... al ove 3 su mi najljepse... Da ste na mom mjestu sta bi uzeli?? Ili mozda ste vidjeli nesto drugo.. prijedlozi dobrodosli slika auta: ![]() felga1- dezent N ![]() felga2-dezent T ![]() felga3- dezent F ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Offline | Re: koje felge da kupim?? Od ovih - Dezent T (ove druge)
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: koje felge da kupim?? Meni su isto treće najbolje, ali probaj ih staviti uz auto pa ćeš vidjeti kako to izgleda tamo.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: koje felge da kupim?? To misliš staviti na corsu? Corsa ima 4 vijka na felgi, a ove sve su sa 5 vijaka? Ako stvarno kupuješ aluminijske felge, preporučujem ti da odmah uzmeš 5 komada, jer ako jednu oštetiš, više nigdje nećeš naći isti model. Inače alu felga osim estetskog dojma ima manji moment inercije pa skraćuje vrijeme ubrzavanja i smanjuje potrošnju kočnica, a smanjuje i potrošnju goriva u gradskoj vožnji. Nemoj pretjerivati s veličinom gume jer ćeš izgubiti na stabilnosti na mokroj cesti.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? Citat:
sve sam ja to proracunao!! idu gore gume 195/50/15, sada sam na zimskim gumama 175/70/13...imaju skoro isti promjer kotaca kao 15"... odstupanje od serijskih felgi koje su bile na autu (175/65/14) je oko 1%, a dozvoljeno odstupanje je 2,5%.. Sve ove felge imaju sa 4 vijka, sve su sirine 6,5x15...dakle pasu na Corsu..Posto sam imao bijele (obicne alu felge) mislio sam sad uzet malo tamnije felge ( prva i druga slika) posto je auto crn ( osim prednjih lampi) tako da mislim da bi mi ljepse stajale malo tamnije alu felge!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Nježni predator | Re: koje felge da kupim?? Nisam ni mislio da ćeš staviti gume većeg promjera, ali sam te probao upozoriti da ne stavljaš šire gume, jer corsa nema dovoljnu težinu da izbacuje vodu ispod širokih guma, pa bi dolazilo do aquaplaninga. Niskoprofilne gume značajno povećavaju stabilnost u krivinama, ali vozilo postaje "tvrđe", što bi ljudi rekli odbija bubrege. Ovo nije problem ako imaš pneumatske amortizere, ali kod uljnih je jako izraženo.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: felge, tuning |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

al ove 3 su mi najljepse... Da ste na mom mjestu sta bi uzeli??
Ili mozda ste vidjeli nesto drugo.. prijedlozi dobrodosli