| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi koje felge da kupim?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Ako uzmes kvalitetne opruge za spustanje cca 3-4 cm neces imati problema sa struganjem. To ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? Citat:
Wolf, ti to sam slazes ili?? Sta ides na streetrace? ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? Hagane- slagat ću, odnosno raditi sam skoro sve. Još sam u fazi konstruiranja, tako da ću se vjerojatno prije izrade baciti na jedan drugi projektić tj. napraviti svom kumčetu cyclekart (da usavršim izradu fiberglas sendviča). Hehe, nikakav streetrace- bit će to običan cestovni auto, mala jurilica; meni za gušt, a i da pokažem kako izgleda pošteno konstruirani auto (hebeš ti sportske aute od tone i pol, sa klimom i ventiliranim sjedalima; super lagan autić sa izvrsnim držanjem i ne treba neki ludi motor da dobiješ super performanse i puno gušta). ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? 2 hagan: onda su vam amortizeri za pišu Uzmi te opruge, ali odi nadrukaj amortizere. Tada ziher ne bu strugalo Jedino sta ce ti bubrežne kamence izbijati. ![]() 2 wolf: jebate, ti se fakat ne salis... Decki sa FSB-a su nesto slicno slagali za Student formulu, a koliko čujem dosta su komunikativni pa mozda da cujes malo njihova iskustva. A sto se tiče guma, na takvu tezinu i toliku krajnju brzinu nema te gume koja bu tu nesto znacila. I realno govoreci gdje ces uopće moći postici na duze vrijeme tu brzinu. Bolje se baziraj na gume do 240, a ne preko 240. |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? - definitivno se ne šalim, monocoque je već konstruiran, trenutno sređujem optimiranje geometrije ovjesa kako bih mogao završavati nosivu konstrukciju. Čuj, kad ti netko kaže da radi auto koji je (valjda iz slike očito) visok 70cm, ne trebaš se pitati da li je lud, nego *koliko* je lud. Bum otvorio temu pod auti da sad ne idemo previše u off-topic.Za FSAE znam, profesor me bio zvao da idem vidjeti, valjda budem kad malo sredim stvari. Za smanjivanje brzine već mi je nekako privlačnije- samo uzmem manji lančanik na diffu. Jedino mi je pitanje 'časti' što bi obična sedmica (s istim motorom) bila brža od mog auta, a ja puno manji, puno lakši i puno aerodinamičniji... ![]()
| | |
| | #45 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? projer...a je..josh gume male debeljuškaste...a star je auto ali super je...i super izgleda...vrata bez kvaka (na daljinac)..crna..krov bijeli s ogromnim alfinim znakom... nego jel valjaju kaj felge u molydonu i imaju dobar izbor?? |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? Citat:
Toj istoj sedmici dok dostigne tvoj top speed ce trebati barem dva tanka benzina. Tak da te nemre uhvatiti ni da hoce jer ce prije neg dođe do tebe zavrsiti na benzinskoj ![]() Sedmica- BMW serija7? Ne bus valjda 5.0 naguro unutra?! Pazi da kotaci ne odu sami od sebe, a ti i sasija ostanete sjediti na asfaltu Fakat se ne salis, daj sto prije malo podataka o projektu, imam osjecaj da ce biti papreno 2 vuxs: koliko para toliko muzike. Imaju dosta dobar izbor felgi... | |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? Ne, BMW nego Lotus 7. Ovo je usporedba stare inačice mog auta sa njim (nisu baš česti kod nas, ali si siurno vidio kojeg, pa znaš kako su 'uživo' mali).Riječ je o motoru iz Suzuki Hayabuse: 1300cc i 175-185 konja.
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]() felge iz Molydona... nisam cuo da se bas netko zalio na kvalitetu. Isto se slazem s onim kolko love tolko muzike...
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Nježni predator | Re: koje felge da kupim?? Citat: Nije problem u promjeru felge nego u širini, pa i težini guma. Ovo će uostalom i smanjiti ubrzanje, a i povećati potrošnju goriva.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje felge da kupim?? tezina kotaca?? pa sigurno ce biti manja ili ista kao sad kad imam sve 4 celicne felge...a za sirinu, serijski se u te corse ugrađivala 185/55/15, a ovo ti je samo 1 cm sira guma ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: felge, tuning |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

Uzmi te opruge, ali odi nadrukaj amortizere. Tada ziher ne bu strugalo