Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Tuning i Styling
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tuning i Styling Raspravljate o temi koje felge da kupim?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Ja se u tom autiću s gumama širine 195 nebi usudio izaći na mokru cestu. Ajde ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-01-07, 08:07   #51 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,119
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: koje felge da kupim??

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Ja se u tom autiću s gumama širine 195 nebi usudio izaći na mokru cestu.

Ajde molim te objasni mi ko laiku zasto?
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 16:46   #52 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,420
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

A koju ti zapravo corsu imaš? Možda ovu?

Nova Corsa OPC ima 1,6-litarski turbo motor snage 141 kW/192 KS koji omogućuje da ova kompaktna verzija s trima vratima ubrza od 0 do 100 km/h za 7,2 sekunde, uz maksimalnu brzinu 225 km/h. Nova Corsa OPC standardno dolazi sa 17-inčnim aluminijskim naplatcima i 215/45 R17 gumama, dok su 18-inčni naplatci i gume veličine 225 dostupni kao opcija. Veliki 16-inčni sustav kočnica s kočničkim čeljustima u plavoj boji zadužen je za besprijekorno usporavanje – Corsu OPC krase samoventilirane 308-milimetarske disk-kočnice sprijeda te 264-milimetarske disk-kočnice straga.

Mala šala, gume 185 su se ugrađivale serijski samo na Corsu 1.8 16V GSI.

Zadnji Uredio Maslow : 18-01-07 u 16:50.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 19:48   #53 (permalink)
Dr. Love

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
A koju ti zapravo corsu imaš? Možda ovu?
Nemam ja nikakvu Corsu, ima ju Hagan.
Mene samo nasmijava to kako idealistički imas pogled na zivot. Nista drugo. Kakva mrtva kisa na 195 sirini gume? To je cca 2 cm veca sirina od serijske. S time da ce vrlo vjerojatno kupiti neku jebacku gumu koja ce ziher imati bolja svojsta glede aquaplaninga nego sadasnja. No glavno da vam inžEnjer Marusic pere mozgove sa bedastocama.
To me podsjeca na foru: Nemoj jebat jer ces mozda pokupit bolest. Ak si glup onda ces pokupit bolest i bez jebanja, ali ako imas soli u glavi onda ces paziti sta radis. Znaci, iako ima 195 zna sta ima pod kotacima i ne bude izvodio sranja kad kisa pada. Iskreno, ne bude izvodio sranja ni sa 175 ako nije munjara
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 01:46   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-11-06
Godina: 21
Poruka: 135
vexsx se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku vexsx

zato uzmeš 205
vexsx je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 10:17   #55 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

Maslow, na Corsi s opremom Cosmo s motorom 1,2 bile su gume 185/55/15 cak bi i uzeo tu sirinu da nisu vanserijske gume i puno kostaju
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 19:15   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
peacock se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Hagane- slagat ću, odnosno raditi sam skoro sve. Još sam u fazi konstruiranja, tako da ću se vjerojatno prije izrade baciti na jedan drugi projektić tj. napraviti svom kumčetu cyclekart (da usavršim izradu fiberglas sendviča).

Hehe, nikakav streetrace- bit će to običan cestovni auto, mala jurilica; meni za gušt, a i da pokažem kako izgleda pošteno konstruirani auto (hebeš ti sportske aute od tone i pol, sa klimom i ventiliranim sjedalima; super lagan autić sa izvrsnim držanjem i ne treba neki ludi motor da dobiješ super performanse i puno gušta).
ajd da sad tu ne offtopicimo, jako sam zainteresiran za fiberglasiranje, cijeli auto ce ici u fiber, pa da otvoris novi topic kada budes bio u mogucnosti
peacock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 19:52   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,780
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Esseker- odi u 'Lud pa živi' topic pod Auti...
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 13:55   #58 (permalink)
Dr. Love

2 hagan: jesi kupio felge na kraju?
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 14:27   #59 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

nisam... cekam jos koji tjedan,moram prije prefarbat bubnjeve i klijesta,a odmah cu uzet i gume i felge pa cu skinut i zimske kotace...jos ima previse kamencica po cesti, makar nema snijega i poledice..
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 17:17   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-02-07
Godina: 19
Poruka: 12
crostyler se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
Maslow, na Corsi s opremom Cosmo s motorom 1,2 bile su gume 185/55/15 cak bi i uzeo tu sirinu da nisu vanserijske gume i puno kostaju
Tako je...bratić ima tu Corsu,i naon što je sje*** prednje gume,začudio se kako su skupe...stavio je na iste kotače 195/50 15 Goodyear F1 Eagle...čini mi se da ih je platio oko 500 kn!
crostyler je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: felge, tuning

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114