| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Lamborghini Alar u Automobilizam i Motori forumu; jebote na cilon net samo ove tri slike kao zvanične što mislite o ovom autu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Lamborghini Alar Ne znam šta da mislim, dobar je ali malo prezaobljen po meni. Jel to novi model ili samo studija?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lamborghini Alar izgleda kao da je dosao iz svemira kao da ga voze klingonci ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lamborghini alar concept predobar je ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lamborghini alar concept Ružan je, to nije pravi Lamborghini, izgleda kao neko korejsko ili kinesko smeće, odnosno pokušaj da se napravi sportski auto. Podsjeća me na onog Laraki Fulguru, trebao bi biti manje zaobljen, ovim će si Lamborghini samo srušiti ugled... |
| | |
![]() |
| Tagovi: alar, lamborghini |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:00.