| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Lamborghini Alar u Automobilizam i Motori forumu; "alien look"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lamborghini alar concept Katastrofa... Ko Impreza nova... dvije legende prešle u katastrofu...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned | Re: lamborghini alar concept taj Subaru nije normalan ... pa jebote, jel imaju oni oči? Impreza mi je jedan od auta koje bi najrađe vozio i onda naprave onakvo govno od dizajna? Ko se sjeća prednjih svtala na trenutnoj Imprezi kad je tek izašla? Pa imaju para, nek zaposle jednog dizajnera ... kaj se tiče Alara, meni se sviđa, možda nije "lambo kakav bi trebo biti", ali mi se sviđa .. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lamborghini alar concept Citat:
po mom odostraga jos moze proci ali s prijeda je kaktastrofa...pre loše... vuce na batmobile...
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: alar, lamborghini |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:09.