| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi nabrijavanje,za koliko i gdje.? u Automobilizam i Motori forumu; živim u sisku i zanima me gdje ima kakva radionica za nabrijavanje i koliko to otprilike dođe , svaki komentar dobrodoš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-07 Godina: 22
Poruka: 19
![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? Pa koliko se razumijem imas seljo tuning od 100-500 kuna A ovo bolje 1000 i dalje kn
__________________ Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA Hocu i ja da se malo smijem |
| | |
| | #8 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,984
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? ha ovisi jedan branik od min 1500kn pa na dalje..pragovi cca ispod 1000kn..i tak..ovisi kak osh da to izgleda i tak..+farbanje
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-07 Godina: 22
Poruka: 19
![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? Pa to kazem nemoj biti kao moj frend stavljat sve od 100kn neke naljepnice i pm to samo pravis seljo aka tuning
__________________ Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA Hocu i ja da se malo smijem |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? To mi je najzesce kad neko stavlja naljepnice po autu npr. KENWOOD, O'NEIL itd. odma se na njima zna da su seljaci ili krunica , potkova , cd (da radar od policije ne ocita brzinu) mislin ono cisti debilizam
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:21.

Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo